• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Tutal, Alaylar 2 Mahallesi sakinleri ile Hasbihalde
24 Mart 2018 Cumartesi 13:37

Başkan Tutal, Alaylar 2 Mahallesi sakinleri ile Hasbihal'de

Seydişehir Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen “HASBİHAL” buluşmaları devam ediyor.

Siteler Camii’nde yatsı namazı kılan Başkan Tutal, namaz sonrası mahalle sakinleri ile bir araya geldi, belediye hizmetleriyle ilgili çalışmaları sunum eşliğinde anlattı.

Vatandaşların Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile görüşerek istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettikleri buluşma Alaylar 2 Mahallesinde gerçekleşti.

baskan-tutal,-alaylar-2-mahallesi-sakinleri-ile-hasbihalde--(4).jpg

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın mahalle buluşmalarına belediye meclis üyeleri, Alaylar Mahallesi muhtarı, mahalle temsilcisi, birim müdürleri ve Alaylar mahallesi sakinleri katıldı.

Üç aylık bir zaman diliminde kırsal ve merkez mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Yerel yönetimlerde yaklaşık dört yılımızı tamamlamak üzereyiz. Gerek kırsal mahallelerimizde, gerek merkez mahallelerimizde hizmetlerimizi programladık. Elhamdülillah bu güne kadar çalışmalarımıza devam ettik. Mahallemizin eksikliklerini bir kere daha dinlemek ve bu eksiklikleri tamamlamak için buradayız. Seydişehirliler  ve sizlerin dört yıl önce büyük projelerle huzurunuza çıktık. Şükürler olsun ki 40 civarında projemizi gerçekleştirdik. Bazıları tamamlandı, bazıları inşaat halinde, üç veya dört projemiz ise Büyükşehir Belediyemizin tamamlayacağı projeler. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu güne kadar yer mekan ayrımı yapmadan her mahallemize hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

baskan-tutal,-alaylar-2-mahallesi-sakinleri-ile-hasbihalde--(5).jpg

Projeler ve çalışmaları sunum eşliğinde Alaylar 2 mahalle sakinleri paylaşan Başkan Tutal, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Başkan Tutal, program sonunda günün anısına Alaylar 2 Mahallesi Muhtarı Adem Yalçın’a hediye takdim etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA