• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Toru gençlerle iftarda buluştu
12 Haziran 2016 Pazar 11:03

Başkan Toru gençlerle iftarda buluştu

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye önünde düzenlenen ‘Gençlik İftarı’nda Konya’daki gençlik meclislerinin üyeleri, STK’ların gençlik yapılanmaları ve AK Parti gençlik teşkilatlarının üyeleriyle buluştu. 

Meram Belediyesi tarafından belediye önünde düzenlenen iftar programına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, Türkiye Gençlik Vakfı Konya İl Temsilcisi Ahmet Murat Koru, Konya Büyükşehir Belediyesi (KBB) Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta, Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Sert, Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muharrem Karakuş, gençlik meclislerinin üyeleri, üniversitelerin öğrenci topluluklarının temsilcileri, STK’ların gençlik yapılanmaları ve AK Parti gençlik teşkilatlarının üyeleri katıldı.

baskan-toru-genclerle-iftarda-bulustu-1.jpg

"“TERÖR BELASINDAN KURTULACAĞIZ”
İftar programında konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, farklı renkler, farklı iklimler ve farklı yerlerde eğitim gören gençleri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni de içerisinde barındıran Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın şehrimiz başta olmak üzere memleketimiz ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Ülkemizin son günlerde terör belasıyla sınandığını kaydeden Başkan Toru, “Bu mübarek ayda bile eli kanlı terör örgütü ülkemize saldırmaya devam ediyor. Bu süreçte şehitler verdik. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Millet olarak 3-5 çapulcunun üstesinden gelecek ve terör belasından kurtulacağız. Hiçbir güç bizi yıldıramayacak, hedeflerimizden ve davamızdan geri döndüremeyecektir” diye konuştu.

baskan-toru-genclerle-iftarda-bulustu-2.jpg

“HEDEFLERİMİZE GENÇLERLE ULAŞACAĞIZ”
İlk defa halkın oyuyla seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizin yeniden atağa kalktığını dile getiren Başkan Toru, “Birilerinin hayal bile edemeyeceği yüzlerce proje hayata geçirildi. Bu çalışmaların ve yeniden şahlanışın devamı için siz değerli gençlerimize, hazinelerimize büyük görevler düşüyor. Genç demek hazine demektir. Kalbi vatan aşkıyla atan, gayesi; vatanı ve milletinin menfaatleri olan sevgili gençlerimiz! Cumhurbaşkanımızın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine sizler ulaşacaksınız. Üstat Abdürrahim Karakoç’un ifade ettiği gibi; ‘Yiğidim, aslanım, ha gayret eyle. Gaflet üstümüzde kalmasın böyle. İmanla yatıp-kalk, ihlasla söyle. Kutlu mesaj verilmeyi bekliyor. Ölü dünya dirilmeyi bekliyor” diye konuştu.
Başkan Toru, gençlere yönelik yaptıkları hizmet ve yatırımlar hakkında da bilgi verdi.
Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu da, “Ramazan ayında kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi tekrar temin etmek adına düzenlediğimiz ‘Gençlik İftarı’na katılımınızdan dolaya teşekkür ediyorum. Meram Gençlik Meclisi olarak 1 yıl 2 aydır görev yapıyoruz. Yeni sayılabilecek ekibimiz Konya’daki binlerce genci buraya toplamıştır. Bu nedenle tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA