• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Toru, AK Gençlik’le
13 Ocak 2017 Cuma 16:35

Başkan Toru, AK Gençlik’le

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları’nın yürütme kurulu toplantısına katıldı.

 

AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları’nın yürütme kurulu toplantısı, Bacıyan-ı Meram Kadın Girişimci Kooperatifi’nde Meram Belediye Başkan Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir ve Yürütme Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, “Bugünkü toplantımızı Belediye Başkanımız Sayın Fatma Toru’nun katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlarımız da farklı konulardaki proje tekliflerini başkanımıza iletecekler” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM TAM GAZ

Farklı alanlardaki hizmet ve projeleri hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, kentsel dönüşüm projelerinin de büyük bir hızla devam ettiğini belirterek şunları söyledi:  “Şükran Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projemizin ilk etabında vatandaşla anlaşma oranımız yüzde 70’e ulaştı. Uluırmak Saka ve Uluırmak Ali Hoca mahallelerimizde birinci etap olarak belirlediğimiz kentsel dönüşüm alanında da yüzde 70’lere yaklaştık. 2 ay içerisinde yüzde 30’la da anlaşmayı tamamlayarak yaz döneminde inşaat çalışmalarını başlatmayı hedefliyoruz”

baskan-toru,-ak-genclik’le-2.jpg

MERAM’IN 10-20 YILINI ETKİLEYECEK ADIM

Meram’da yıllardır planlama ve mülkiyet sorunlarının ön plana çıktığını dile getiren Başkan Toru, “Tabii ki buna bağlantılı olarak yollar yetersiz, sağlık ocağı, yeşil alan ve diğer donatılarla ilgili ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Göreve geldiğimizden beri çok ciddi bir planlama yaptık ve bu Meram’ın 10 yılını, 20 yılını etkileyecek bir adımdı. Bunun etkilerini bu yıl görmeye başladık. Verilen inşaat ruhsatını önceki yıllara göre 3’e katlamış durumdayız. Ruhsat alanlarının büyüklüğü Meram’ın yenilenmeye başladığının göstergesidir” dedi.  

BEKA MÜCADELESİ VERİYORUZ

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi kaydeden Başkan Toru, “Bir beka mücadelesi veriyoruz hep birlikte. Küresel güçler, Türkiye’yi dizginlemek, terbiye etmek üzere her türlü silahı kullanıyor. Terör, ekonomi, mezhep ayrımı gibi her türlü silahı kullanıyor. Milletimiz oyunun farkında ve sabrediyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar her türlü oyun tersine döndü. Yine öyle olacak inşallah. Yıllardır İslâm’ın bayraktarlığını yapan milletimiz, ümmetin umudu durumunda. Türkiye’nin en ufak bir diz çökmesi ve sendelemesi hepsini etkiliyor. Bu nedenle birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz, bu saldırılara bertaraf edecektir” şeklinde konuştu.

AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri de farklı konulardaki proje tekliflerini Başkan Toru’ya ilettiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA