• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Şan futbolculara güven verdi
21 Ekim 2011 Cuma 20:44

Başkan Şan futbolculara 'güven' verdi

Konyaspor'un yeni başkanı Ahmet Şan, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Konyaspor'un yeni başkanı Ahmet Şan, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. İyi bir aile ortamı yakalayan takımın el birliğiyle tüm zorlukların üstesinden geleceğini belirten Şan, futbolculara "Ödemeler konusunda kafanızda bir soru işareti kalmasın. Biz üzerimize düşeni yapacağız" dedi.
Konyaspor'un olağanüstü genel kurulunda göreve gelen Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeleri Fatih Yılmaz ve Güven Öten ile birlikte Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Genel Müdür Önder Sami Güven'in de hazır bulunduğu ziyarette bir süre teknik direktör Osman Özdemir ile takımın son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Şan, daha sonra teknik heyet ve oyuncularla tanıştı.

Zor bir görevi kabul ettiklerini ifade eden Şan "Sizlerin saha içerisinde mücadelenizi dışarıdan takip ettikten sonra bu ekibin içerisinde yer almamız gerektiğine inanarak görevi kabul ettik ve şimdi buradayız. Mücadelenizi takdir ediyoruz. Yaşanan bir takım sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıların giderilmesi noktasında görevdeyiz. Biz yönetim kurulu olarak tüm Konya'nın vereceği destekle el ele vererek inşallah daha güzel günlerin yaşanmasına katkıda bulunacağız. Ödemeler konusunda kafanızda bir soru işareti kalmasın. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Sizler de daha önce olduğu gibi bundan sonrada saha içerisindeki mücadelenizi devam ettireceksiniz. İnşallah Konyaspor'u hak ettiği yerlere, bu güzel teknik heyet ve oyuncu kadrosu ile taşıyacağız ve başarılı olacağız" dedi.

Tanışma toplantısında hazır bulunan yönetim kurulu üyesi Fatih Yılmaz da, başarılı bir performans gösteren Konyaspor'un bundan sonra daha güzel günler yaşaması adına göreve geldiklerini ve bunu hep birlikte başaracaklarına inandıklarını ifade etti.
 
Yönetim Kurulu Üyesi Güven Öten ise 5,5 yıl görev yaptığı Konyaspor'da bu kez genç bir ekibin başında yeniden işbaşı yaptıklarını ve mücadelesiyle gurur duyduğu takımın güzel günler görmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Kulüp Başkanı Ahmet Şan'ın şahsında yeni yönetim kuruluna başarı dileyen Teknik Direktör Osman Özdemir de birlikte güzel işleri başaracaklarına inandıklarını ifade etti. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA