• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Pekyatırmacıdan hastalara ziyaret
18 Ekim 2018 Perşembe 18:02

Başkan Pekyatırmacı'dan hastalara ziyaret

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Yalnız Değilsiniz” projesi kapsamında Konya Numune Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programı kapsamında sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yürütülen örnek projeler insan odaklı güzel çalışmaların hayata geçirilmesine katkı sağlıyor. Selçuklu Belediyesi ve Beyhekim Sağlık Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen “Yalnız Değilsiniz” projesi kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve beraberindeki heyet Konya Numune Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi’nde yataklı tedavi gören hastaları ziyaret etti. Numune Hastanesi Başhekim Dr. Süleyman Dönmez, Proje Koordinatörü Başhekim Yardımcısı Dr. Halit Karaca, Selçuklu Vaizi Cemalettin Oruç, Beyhekim Sağlık Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İshak Mazı, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaklık ve proje sorumlularının da eşlik ettiği programda heyet serviste yataklı tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Servis sorumlusu doktorlardan hastaların sağlık durumu hakkında bilgiler de alan heyet proje kapsamında hastaların kolay ibadet edebilmeleri amacıyla hazırlanan teyemmüm taşı, misvak ve dua kitabından oluşan seti de hastalara hediye etti.

"Hastanelerimiz her bakımdan imkanlarla dolu”
Hasta ve yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Başhekimimiz, doktorlarımız sizler için ellerinden geleni yapıyorlar. Hem fiziki olarak imkanlarımız çok çok iyi hem de bütün sağlık personelimiz seferber oluyorlar. Biz de hem sizlere moral vermek için hem de ayağa kalkamayıp abdest alamayan hastalarımız için teyemmüm taşı çalışmamızı Beyhekim Derneğimizle yürütüyoruz. Projemize de Numune Hastanemizde başladık ve ilk dağıtımı burada yaptık. Hastanelerde de teyemmüm taşı dağıtımımıza devam edeceğiz. Hastalarımız teyemmüm taşını kullanarak bir nebze de rahatlamış olacaklar. Sizlere de Allah kolaylık versin, gücünüzü, kuvvetinizi arttırsın hastalarınıza şifalar versin” dedi.
Konya Numune Hastanesi Başhekimi Süleyman Dönmez de, “Hastanemizde her konuda başta sorumlu hekimimiz olmak üzere her tür tedavi konusunda destek veriyoruz. Manevi anlamda da ilçe müftülüğümüz bizlerin yanında. Aynı zamanda ilçemizin belediye başkanı sizleri ziyaret ederek sizlere hediyeler getirdi. Özellikle teyemmüm taşının ayrı bir anlamı var. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah ziyaretlerini kabul etsin” diye konuştu.
Ziyaret hasta yakınları ile birlikte hastaların şifası için yapılan dua ile son buldu.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA