• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Pekyatırmacı gençlerle iftarda buluştu
21 Mayıs 2018 Pazartesi 19:39

Başkan Pekyatırmacı gençlerle iftarda buluştu

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Selçuklu Gençlik İftarı” programı kapsamında Gençlik Meclisi üyesi gençler ve Konya'da eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Selçuklu Gençlik İftarı” programı kapsamında Gençlik Meclisi üyesi gençler ve Konya'da eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi.

Selçuklu'da Ramazan Ayı'nın bereketi gençlerle birlikte açılan iftar sofralarında yaşandı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Gençlik Meclisi'nin düzenlediği "Selçuklu Gençlik İftarı"na katılarak Selçuklu Gençlik Meclisi üyeleri ve Konya'da eğitim gören yabancı uyruklu  öğrencilerle bir araya geldi. İftar öncesinde masaları tek tek gezen Başkan Pekyatırmacı gençlerle sohbet etti.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Veli Vural, Selçuklu İlçe Müftüsü Nusret Karabiber, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı Üyeleri de katıldı.

Sözlerine Ramazan ayının  birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyerek başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Ramazan Ayı'nın bu bereketini gençlerle birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Selçuklu'da gençlik hizmetlerimiz her zaman ön planda oldu. Selçuklu Gençlik Meclisi olarak güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Bizler de ortaya koyduğunuz projelere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Gösterdiğiniz bu uyum ve başarının artarak devam etmesini diliyorum. Ramazan'ın güzellikler getirmesini temenni ederken katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA