• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Pekyatırmacı çocuklarla hasret giderdi
13 Mayıs 2020 Çarşamba 18:44

Başkan Pekyatırmacı çocuklarla hasret giderdi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, hükümetin 0-14 yaş aralığındaki çocuklar için belirlenen saatlerde parka giden çocuklarla buluştu

Koronavirüs önlemleri kapsamında evde kalan çocuklar için verilen 11.00 – 15.00 saatleri arasında dışarı çıkma izni kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı parkta çocuklarla bir araya geldi. Sancaktepe Parkında incelemelerde bulunan Başkan Pekyatırmacı çocuklarla da sohbet etti. Başkan Pekyatırmacı çocukların evde sıkıldığını belirterek, alınan önlemlerin kendileri ve büyüklerinin sağlığı açısından önemli olduğunu çocuklara anlattı.

baskan-pekyatirmaci-cocuklarla-bulustu-3.jpg

Başkan Pekyatırmacı; “Parklarda çocuklarımızın seslerine hasret kaldık”

Parklarda çocukların güvenliği için önlem aldıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Hükümetimizin çocuklarımız için izin verdiği günden bu yana çocuklarımız için ekiplerimizi seferber ettik. Ekiplerimiz kararın alındığı günden bu yana parklarımızda dezenfekte çalışmaları yaptılar. Çocuklarımızın parklarda güvenle oynayabilmeleri için gereken önlemleri aldık. Parklarımızda çocuklarımızın seslerine hasret kalmıştık, inşallah virüsü yendikten sonra bu parklar cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle dolacaktır. Bugün bile kismi de olsa bu sesleri duymak beni ziyadesiyle memnun etti.” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA