• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Özgüven aş ocağını inceledi
19 Eylül 2014 Cuma 16:02

Başkan Özgüven aş ocağını inceledi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi bünyesindeki Aş Ocağı’nda incelemelerde bulundu.
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi bünyesindeki Aş Ocağı’nda incelemelerde bulundu. 
Aş Ocağı Sorumlu Müdürü Şemsettin Soylu inceleme esnasında Başkan Özgüven’e eşlik etti. Soylu, 500 aileye her gün 2 çeşit sıcak yemek verildiğini söyledi. Hijyenik şartlarda ve sağlıklı koşullarda hazırlanan yemeklerin güler yüzlü personel tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdıklarını ifade eden Soylu, Ereğli’nin farklı noktalarında bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara araçla ulaşarak hizmet verdiklerini belirtti.
Belediye Aş Ocağı’nın yoksul vatandaşların yanında olduğunu aktaran Başkan Özkan Özgüven ise, “Soframızda yediğimiz yemek nasılsa vatandaşımız da en az aynı kalitede yemek yiyecek. Aş Ocağı’mızda 5 yıldızlı otel mutfağı kalitesinde, hijyenik bir ortamda yapılan ve sıcak olarak servis edilen yemekler ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza anında ulaştırılıyor. Amacımız her hizmette olduğu gibi Aş Ocağı’nda da hizmet kalitesini artırmak. Günlük 500 kişinin yararlandığı bu imkanı üretmek kolay değil. Bu konuda büyük emek ve gayret sarf eden Aş Ocağı çalışanlarını kutluyorum” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA