• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Özaltun,Huğlulularla buluştu
21 Haziran 2014 Cumartesi 12:50

Başkan Özaltun,Huğlulularla buluştu

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Huğlu’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Huğlu Mahallesinde gerçekleştirilen halk toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kahraman Kamil Göksu, Belediye Meclis Üyeleri ve bazı birim müdürleri katıldı. Huğlu halkının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette mahalle sakinlerinin sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Özaltun, gelen talepler doğrultusunda ilgili birim müdürlerine Huğlu Mahallesindeki sorunların en kısa sürede çözülmesi konusunda talimat verdi.
Başkan Özaltun, “Biz Huğlu Mahallemizi, bu mahallede yaşayan hemşehrilerimizi, Huğlu sanayisinin, üniversitesinin gücünü dolayısıyla Huğlu’nun gücünü ve hoşgörüsünü çok iyi biliyoruz. Huğlu’ya yapılan hizmetlerde bu noktada daha etkin ve daha fazla olacak. Huğlu’nun öncelikli sorunları olan su, TOKİ ve doktor ve diğer konuların yakın takipçisiyiz,sorunların en kısa zamanda çözülmesiyle alakalı çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Mahallede bulunan esnafla da sohbet eden Başkan Özaltun, Huğlu Mahalle halkının göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ederek en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA