• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Özaltun’dan maça davet
24 Ekim 2015 Cumartesi 13:15

Başkan Özaltun’dan maça davet

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehirli futbolseverleri Beyşehir Belediyespor’un Pazar günü kendi sahasında oynayacağı lig maçına davet etti.

Beyşehir Belediyesi ve Kulüp Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de oynanacak Saiteli Kadınhanı Belediyespor maçında Beyşehir Belediyesporlu futbolculara başarı dileğinde bulunurken, centilmenlik kuralları çerçevesinde seyrine doyum olmayan bir müsabaka izlemeyi arzu ettiklerini söyledi.
Bu arada, Konya 1. Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren Beyşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında bu sezon ilk kez seyircisiyle buluşuyor. Lige şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan mavi-beyazlılar, ligin 3’üncü haftasına dahil karşılaşmada Kadınhanı Belediyespor’u 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda konuk edecek. Antrenör Adem Yağcıoğlu nezaretinde bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak istirahata çekilen mavi-beyazlılar, ilk seyirci buluşmasında gözünü 3 puana çevirdi. Ligdeki ilk galibiyeti almak için bu önemli müsabakaya kilitlenen Martı’da, hazırlıklar tam kadro halinde yürütüldü.
Antrenör Adem Yağcıoğlu, Beyşehir seyircisinin de desteğiyle bu kritik müsabakada galibiyet elde edebilmek için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini belirterek, “Bu maçın hazırlıklarına Salı gününden itibaren startı verdik. Salı günü futbolcularımıza yönelik olarak dayanıklılık antrenmanı yaptırırken, Çarşamba günü Esentepe merdivenlerinde sporcularımıza yine çabuk kuvvet çalışması yaptırdık. Önceki günkü çift kalenin ardından dün de şut ve taktik ağırlıklı bir antrenmanımız oldu. Bugünkü istirahatın ardından Pazar günü konuk edeceğimiz rakibimizle müsabakaya hazır hale gelmiş olacağız. Şu anda ilçemizde tüm gözler bu müsabakaya çevrilmiş durumda. Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey de sağolsun, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak takım olarak bizlerden desteklerini esirgemiyor. Bu önemli müsabakada 12’inci adam olarak seyircimize çok büyük iş düşeceğine inanıyoruz. O yüzden yine tüm Beyşehirli hemşehrilerimizi bu müsabakada yanımızda olmalarını istiyoruz” dedi. Pazar günkü müsabakanın saat 14.00’te başlayacağı belirtildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA