• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Özaltun: “Üzüntümüz derin”
13 Temmuz 2016 Çarşamba 10:22

Başkan Özaltun: “Üzüntümüz derin”

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde hafta sonu yaşanan ve ölümle sonuçlanan olaylarla ilgili olarak ilçe halkını da derinden üzen bir süreç yaşadıklarını söyledi.

Özaltun, Konya’nın en huzurlu ve sakin ilçelerinden birisi olan Beyşehir’in böyle bir olayla ülke gündemine gelmesinin hiç arzu etmedikleri bir konu olduğunu ifade ederek, “Olayda yaşamını yitiren evladımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.
Beyşehir’in huzur dolu, sakin, misafirperver ve yardımsever insanlarıyla Türkiye’de örnek gösterilen bir ilçe olduğuna vurgu yapan Özaltun, ilçenin huzurunun bozulmaması için kolluk kuvvetlerinin de ilçede takdire şayan yoğun bir mesai ve çaba gösterdiğini söyledi. Aynı çabayı ilçenin yöneticileri, kurum ve kuruluşları, sivil toplum ve kanaat önderlerinin de sergilediğini kaydeden Özaltun, üzücü olayların devamının gelmemesi için ilçe halkını sağ duyulu ve dikkatli olmaya çağırdı. Özaltun, “Vatandaşlarımızı dışarıdan gelebilecek provokatif tahriklere karşı uyanık olması bugünlerde çok önemli bir konu. Cennet misali ilçemiz üzerinden oyun oynanmasına kesinlikle fırsat verilmemelidir. Bu konuda ilçemiz yöneticileriyle, kolluk kuvvetlerimizle ve toplumun başta sivil toplum olmak üzere tüm kesimleriyle, kanaat önderleriyle bizler de bu konuda yapılabileceklerle ilgili olarak sürekli istişare halindeyiz. İnşallah, ilçemizde bugünlerde yaşanan gerilimin kısa süre içerisinde son bulması en büyük temennimizdir” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA