• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Özaltun, sosyal medya daveti üzerine öğrenci evini ziyaret etti
24 Şubat 2017 Cuma 14:33

Başkan Özaltun, sosyal medya daveti üzerine öğrenci evini ziyaret etti

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, sosyal medya üzerinden kendisine mesaj atarak çay içmeye davet gönderen üniversite öğrencilerini evinde ziyaret etti.

Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'ndeki farklı yüksekokul ve fakültelerde öğrenim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Murat Özaltun'u attıkları tweetle evine davet etti. Öğrencilerin; "Başkanım biz öğrencileriniz olarak sizleri hanemizde davet etsek teşrif eder misiniz?" yazılı içeriği gören Özaltun, "Memnuniyetle" cevabı vererek sanal ortamdan gelen daveti geri çevirmedi. Antalya Caddesi üzerinde 4 katlı bir apartmanda kalan öğrenciler, davetin ardından bazı arkadaşlarını da yanlarına çağırırken öğrencilerin kaldığı adrese gelen Başkan Özaltun, gençlerle uzun süre sohbet etti, taleplerini dinledi. Özaltun'a çay ikram eden öğrenciler, hazırladıkları "evet" yazılı çiğ köftelerin bulunduğu sofraya da konuk etti.

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Özaltun, tweeterden gelen davet üzerine üniversite öğrencileriyle bir araya geldiklerini belirterek, "Öğrencilerimizden bu yönde gelen her türlü talebi ve isteği yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Tüm vatandaşlarımız gibi öğrencilerimiz de bizim için çok önemli. Çünkü bugün Beyşehir'de okurken, yarın mezun olup memleketlerine ya da yaşadıkları yerlere gittiklerinde ilçemizin birer turizm elçisi olacaklar. Bu münasebetle de bugün yine öğrencilerimizin yanındayız, birlikteyiz. Değişik dallarda yüksek öğrenim görüyorlar. Onlarla hoş sohbet ettik, bir sürprizleri ile de karşılaştık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Zira biz yediden yetmiş yediye tüm vatandaşlarımız gibi onların da emrinde, hizmetindeyiz. 16 Nisan'da referanduma gideceğiz; evet mi, hayır mı diyeceğiz diye sorduğumuz esnada, bizim için yaptıkları çiğ köfteyi ikramını görünce bu konudaki kararlarını da öğrenmiş olduk. Çiğ köftelerden "evet" yazmışlar. Bu şunu gösteriyor. İnşallah Beyşehir'deki vatandaşlarımızla ve burada okuyan öğrencilerimizle birlikte inşallah 16 Nisan'da Beyşehir'den çok güçlü bir "evet" çıkacağını umut ediyorum. İnşallah, bu süreçte bizler de kapı kapı dolaşarak bu Cumhurbaşkanlığı sistemini ve neden "evet" oyu verilmesi gerektiğini anlatmaya devam edeceğiz. Evlerinde ziyaret ettiğimiz üniversiteli kardeşlerimizin yeni Türkiye yolunda "biz de varız" şeklindeki bu tür mesajları bizim için çok önem taşıyor. Bundan sonra da gençlerimizle birlikte bugün olduğu gibi birlikte olmaya devam edeceğiz. Biz üniversiteli öğrencilerimizi sadece evlerinde değil, okullarında, sınıflarında, kantinlerinde, derslerde ve farklı etkinlik ve ortamlarda da ziyaret ediyoruz. Onlarla birlikte inşallah ilçemizde gençlik adına da güzel hizmetlere imza atıyoruz, atmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Özaltun'u internet ortamı üzerinden arkadaşları ile birlikte evlerine davet eden öğrenci Mustafa Okay ise, "Evde hep beraber oturuyorduk. Aklımıza geldi, başkanımızın zaten bu tür istekleri geri çevirmediğini biliyorduk. Sağ olsun kabul etti, evimizi şenlendirdi. Güzel de oldu. Kendisine bizi kıymayıp evimizi ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyoruz"diye konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA