• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Konuka teşekkür ziyareti
17 Eylül 2012 Pazartesi 17:34

Başkan Konuk'a teşekkür ziyareti

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ile Anadolu Selçukluspor Başkanı Fatih Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuku ziyaret ederek bugüne kadar Konyaspora...
Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ile Anadolu Selçukluspor Başkanı Fatih Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret ederek bugüne kadar Konyaspor’a ve spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Ziyarette kurum olarak Konya’nın tüm değerlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güçleri nispetinde destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Recep Konuk, “Konyaspor’un yeri kesinlikle Süper Lig’dir. Bu işin içerisinde gönüllerini koyan, Konya sporuna her türlü hizmet eden sizleri gönül elçisi olarak görüyorum. Bu anlamda yaptığınız işi de önemsiyorum ve sizlere Konya adına teşekkür ediyorum. Sporun döngüsü ilimizde maalesef gerekli miktarda kullanılamıyor. Konya, spordan gerekeni alamıyor. Hepimiz Konya adına imkanı nispetinde görevliyiz. TORKU’nun bilinirliliğinin altında sporun olduğu bir gerçektir. Biz bu anlamda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz ve bundan üretimimiz, dolayısıyla üreticimiz kazanmıştır” dedi.
Spor kamuoyunda iki kulübün birleşmesi olarak algılanan birliktelik ile ilgili görüşlerini de ifade eden Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, “Biz, bizden istenilen bir talebi karşıladık. Konya sporunun yıllardır süregelen sorununa çözüm üretmek isteyenlerin talebini karşıladık. Daha iyi olması adına ve sinerji oluşturulması amacıyla gelen talebi karşıladık. Biz isme para ödemekten ziyade isme değer katarak bu sinerjiye katkıda bulunduk. Torku Konyaspor’un üç maçlık performansı hepimizi düşündürüyor. Ama siz bu işin ehilleri olarak buna çare bulacaksınız. Buna inancımız ilk günkü gibi sıcak ve umut dolu. Şu bir gerçek ki bu lig bize yakışmıyor. Herkes takıma gücü nispetinde destek vermeli, taşın altına elini sokmalı. Eğer elini taşın altına koyamıyorsa parmağını taşın altına koymalı. Ama yaşanacak birliktelik sayesinde bu takım Süper Lig’e taşınmalıdır. Biz artık Torku Konyaspor veya Anadolu Selçukluspor diye takımlarımızı ayrı ayrı görmüyoruz. Sizlerin talebinde olduğu gibi iki takım artık bir takım olmuştur. Sinerji doğru oluşturularak bir bütünlük sağlanmıştır. Bundan sonrasında artık her türlü başarı beklenilmelidir” şeklinde konuştu.
Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan da, Başkan Konuk’a ve şeker camiasına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Konyaspor’a, Konya sporuna verdiğiniz destekler her geçen gün artarak devam etmektedir. Bundan dolayı şahsım ve yönetimim adına sizlere teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar sizin önderliğinizde sosyal sorumlulukları tam anlamı ile yerine getiren bir şirket olan Konya Şeker, ilimiz adına katkılarını artırarak devam ettirmiştir. Biz de bize düşen pay adına sizlere teşekkür etmek için buradayız. Konyaspor’un, Konya sporunun geleceği siz şehrimizin kanaat önderlerinin çabaları ve ileri görüşlülüğü ile gerçekleşecektir” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA