• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Kalaycı’dan kültür sanata tam destek
15 Nisan 2009 Çarşamba 11:36

Başkan Kalaycı’dan kültür sanata tam destek

Konyada kültürel faaliyetlerde en aktif kuruluşlardan biri olan TYB Konya Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycıya ziyarette bulundular.

Konya’da kültürel faaliyetlerde en aktif kuruluşlardan biri olan TYB Konya Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Meram’ın, Konya’nın akciğeri olması ve tarihi önemi nedeniyle müstesna bir yerinin olduğuna dikkat çeken TYB Konya Şube Başkanı Köseoğlu, “Kültürel ve sanatsal faaliyetlerde en çok beklentimiz olan ilçe Meram’dır. Meram Belediyesi ile önümüzdeki dönemde işbirliği halinde önemli kültürel etkinliklere imza atmak istiyoruz. Belediyemizin bu alanda yapacağı faaliyetlere de tam destek vereceğiz” dedi.


Kültürel faaliyetlere önem vereceklerini belirten Başkan Kalaycı ise “Vatandaşlarımıza kendimizi ifade etme noktasında basınımızın çok önemli bir rolü oldu. Kısa bir sürede halkımıza kendimizi ve projelerimizi etkin bir şekilde anlatabildik ki Türkiye’de Konya’nın, Konya’da da Meram’ın farkını gösterdik. Bundan sonraki sloganımız ise yüzde 70’lik oyla yüzde yüzlük kesime hizmet üretmektir” diye konuştu.

TYB Konya Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu, yayınladıkları eserlerden oluşan bir kültür setini Başkan Kalaycı’ya hediye etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA