• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Kalaycı, Erdoğanı ziyaret etti
05 Ocak 2011 Çarşamba 14:00

Başkan Kalaycı, Erdoğan'ı ziyaret etti

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci ve beraberlerindeki heyet, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.
     Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci ve beraberlerindeki heyet, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.
     AK Parti Grup Toplantısı'na katılan heyet, toplantının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
     Başbakan Erdoğan, Meram'dan gelen heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci de referandumda ilçe olarak önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi.
     2011 yılında yapılacak genel seçimler için hazırlıkların tamamlandığını bildiren Bezirci, mahalle temsilcilerinin, sandık görevlilerinin ve teşkilat mensuplarının 2011 genel seçimlerine hazır olduklarını söyledi.
     Meram Belediye Başkanı Kalaycı ise ziyareti kabul eden Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti.
     Teşkilat yöneticileriyle birlikte ziyareti gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kalaycı, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı da ziyaret etme fırsatı bulduklarını belirtti.
     Ziyaret sonunda Kalaycı, belediyenin meslek edindirme kurslarında ilk kez kök boya yöntemiyle dokunan Başbakan Erdoğan'ın portresini kendisine takdim etti.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA