• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Kalaycı emeklilerle sohbet etti
19 Nisan 2011 Salı 11:09

Başkan Kalaycı emeklilerle sohbet etti

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Melikşah Parkı içinde bulunan Emekliler Konağını ziyaret ederek konak sakinleriyle sohbet etti.
Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kalaycı, “2 yıl içinde hem fiziki belediyecilik hem de sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında önemli yatırım ve hizmetlere imza attık. 22 yıl önce kurulan ve o tarihten beri farklı bir ilçede hizmet veren belediyemiz, kendine ait hizmet binasına kavuşmak için gün saymaktadır. Anıt civarında bulunan binanın iç düzenlemeleri tamamlanmıştır. Birkaç hafta içerisinde yeni binamıza taşınarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yol çalışmaları, sosyal tesisler, temizlik hizmetleri, park ve bahçeler gibi fiziki belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiklerinin altını çizen Kalaycı, şöyle konuştu: “Kültürel faaliyetlerimiz bütün hızıyla devam etmekte ve halkımız tarafından büyük takdir görmektedir. Konevi Tiyatro Topluluğumuz, bu yıl içerisinde sahnelediği Sarıkamış ve Mecidiye Tabyası gibi tiyatro oyunlarından sonra Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle de “Muhammed’im Hoşgeldin” adlı oyunu sahnelemektedir. Ayrıca kısa bir süre önce uygulamaya koyduğumuz “Yalnız Değilsiniz” projesi ile Meram’da yaşayan 65 yaş ve üzerindeki yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere evlerinde hizmet verilmektedir. Mahalle muhtarlarımızın yardımı ile tespit ettiğimiz bakıma muhtaç yaşlıların evlerine gidilerek her türlü ihtiyaçları giderilmektedir. Belirlenen bakıma muhtaç yaşlılar için dosya açılarak sağlık muayeneleri yapıldıktan sonra kişisel temizlikleri ve ev temizlikleri yapılmaktadır. İhtiyacı olanlara gıda paketi ve diğer ev eşyaları verilmektedir”.

Belediyenin yaptığı hizmet ve yatırımlardan duydukları memnuniyeti ifade eden Emekliler Konağı sakinleri de çeşitli konulardaki istek ve taleplerini Başkan Kalaycı’ya ilettiler.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA