• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Kalaycı Başvurusunu Yaptı
25 Ekim 2013 Cuma 16:51

Başkan Kalaycı Başvurusunu Yaptı

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, 2014 yerel seçimleri için AK Parti'den Meram Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Başkan Kalaycı, Cuma namazı sonrasında Ak Parti Meram İlçe Başkanlığı'na giderek aday adaylık başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Ulvi Bezirci'ye teslim etti. 2009 yılından beri önemli yatırımlara imza attıklarını vurgulayan Başkan Kalaycı, "Sizlerin de desteğiyle 4 yıllık süreçte çok güzel hizmetlere imza attık. Meram'ın A'dan Z'ye ihtiyaç duyduğu yatırımları gerçekleştirmeye gayret ettik. Onun için her hafta açılış ve temel atma programlarıyla vatandaşlarımızın karşısına çıktık. 2009 seçimlerinden önce vaat ettiğimiz tüm hizmet ve projeleri hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hatta seçimden önce sözünü vermediğimiz birçok projeler de hayata geçirdik. Tüm bu hizmetleri teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, vekillerimizle birlikte koordinasyon halinde gerçekleştirdik. İnşallah aday adaylığı döneminin şehrimiz ve ilçemiz adına hayırlı bir şekilde neticelenmesini arzu ediyoruz. Sayın Başbakanımızın vereceği karar neticesi; biz ya da her kim aday gösterilecekse hizmet çıtası yükselerek devam edecek. Yüzde 70'lik bir oy oranıyla göreve geldik ve yüzde 100'lük bir kesime hizmet etmenin derdinde olduk. Bu sürecin ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci de konuşmasında; “Sizinle hem teşkilat yönetimindeyken hem de ilçe başkanı görevindeyken güzel çalışmalarımız oldu. Aday adaylık süreci başladı, siz de bizim teşkilatımızın bir aday adayısınız. Başbakanımız söylediği 'Niyet Hayır, Akıbet Hayır' düsturuyla hareket edeceğiz. 25 yaşını doldurmuş her Türk vatandaşı aday olabilir. Büyükşehir Belediyemiz, merkez ve taşra ilçe belediyelerimizle birlikte Konya'daki 32 belediyeyi de Ak Partili belediye başkan adaylarının kazanmasını arzu ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu. 
 
Daha sonra Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, 2014 yılında yapılacak seçimlerde Meram Belediye Başkanı olabilmek için aday adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Ulvi Bezirci'ye teslim etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA