• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Hançerliden Muhtarlar Derneğine ziyaret
28 Mayıs 2017 Pazar 16:37

Başkan Hançerli'den Muhtarlar Derneği'ne ziyaret

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük ve Yönetimini Dernek Binasında ziyaret etti.

Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Dernek binasında gerçekleşen ziyarete Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Yusuf Güden, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katıldı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Ahmet Küçük'e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Hançerli muhtarların yerel yönetim içerisindeki önemine dikkat çekti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli burada yaptığı konuşmada; Muhtarlar ile bir bütün olduklarını ve millete hizmet için çalıştıklarını söyleyerek şöyle devam etti: "Kısa bir süre önce Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen değerli kardeşimiz Ahmet Küçük ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak amacı ile buraya geldik. Öncelikle Dernek Başkanımıza ve değerli yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. 82 muhtarımızla birlikte 2832 km²'lik bir alana hizmet ediyoruz. Her zaman merkezde ne varsa taşrada da o olacak düsturuyla hareket ettik. Hizmetlerimiz de muhtarlarımızla birlikte en ücra noktalara kadar gidiyor. Muhtar arkadaşlarımız ile devamlı istişare halindeyiz. Ortak hedefimiz millete hizmet etmek, bizler de bu yolda muhtar arkadaşlarımız ile bir bütün halinde çalışıyoruz. Bundan sonra da Hz. Mevlana'nın diyarına birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz." Başkan Hançerli'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Ahmet Küçük ise; "Belediye Başkanımız sayın Mehmet Hançerli'ye bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bugüne kadar muhtar arkadaşlarımız ile bir bütün halinde çalışıyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Başkanımız ile her alanda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek " şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA