• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Hançerli: Muhtarlarımız her zaman yanımızda oldu
19 Haziran 2016 Pazar 05:46

Başkan Hançerli: "Muhtarlarımız her zaman yanımızda oldu"

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uzun ve Mahalle Muhtarları ile eşlerinin hazır bulunduğu iftar yemeğinde bir araya gelerek "Muhtarlarımız her zaman bizim yanımızda oldu. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar" dedi.

Belediye Hizmet Binasında düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'a en iyi hizmeti vermek amacı ile ilçedeki tüm muhtarlarla devamlı işbirliği içerisinde olduklarını söyledi. Bir taraftan hizmet edildiğini bir taraftan da  inancımızın gereği kardeşlik duygularını pekiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Hançerli, birlik ve beraberliğin Karatay'a hizmet olarak yansıdığını vurguladı. Karatay'ın bütün mahallelerine hizmeti eşit olarak götürebilmeyi amaç edindiklerini belirten Başkan Hançerli, Karatay'ın ihyası noktasında çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Değişim süreci içerisindeki Karatay’ı, daha modern bir ilçe haline getirmek için birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerinin altını çizen Başkan Mehmet Hançerli, imkanları olan bir belediye olduklarını sözlerine ekleyerek katılımlarından dolayı mahalle muhtarları ve ailelerine teşekkür etti.

Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uzun ise konuşmasında mahalle muhtarları arasında böylesi güzel bir birlikteliği kendilerine sunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti.

baskan-hancerli-2.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA