• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Hançerli muhtarları ziyaret etti
24 Eylül 2017 Pazar 17:04

Başkan Hançerli muhtarları ziyaret etti

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Muhtarları ofislerinde ziyaret ederek şikayet ve taleplerini dinledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, muhtarlarla bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek, çat kapı ziyaretlerin vatandaşların istek ve şikayetlerinin çözüme ulaşmasında önemli olduğunu dile getirdi.

Başkan Hançerli bu kapsamda; Fetih Mahalle Muhtarı Muammer Ulukan, Yediler Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karahan ve Hacıveyiszade Mahalle Muhtarı Adem Ayvaz'ı ofisinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta muhtarları ağırlayarak, sohbet ettiğini hatırlatan Başkan Mehmet Hançerli, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, 'Büyük devlet olma vizyonu, en başta yerelde başlar. En küçük idari birimlerimizin, mahallelerimizin ufkuyla, istikametiyle ülkenin ufku ve istikameti aynı yönde olmazsa biz sağlıklı bir büyüme gerçekleştiremeyiz.' İşte biz de bu doğrultuda zaman zaman muhtarlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde hizmet rotamızı şekillendiriyoruz.” diye konuştu.

baskan-hancerli-muhtarlari-ofislerinde-ziyaret-etti-(6).jpg

Başkan Hançerli, muhtarların toplumsal kalkınmadan, güvenliğin sağlanmasına varıncaya kadar vatandaş-devlet bütünleşmesinin esasını teşkil ettiğini belirterek, "Halkın istifadesine sunulan kamu hizmetlerinin gelişmesini ve bununla birlikte kalkınmayı hızla sağlamak için gerekli olan; mahalli duygu, görüş ve yararları temsil eden muhtarlarımız, Hz. Pir'in diyarına hizmet ederken en önemli yol arkadaşlarımızdır. Muhtarlarımız bizim Karatay'ın en ücra köşelerine kadar uzanan elimiz kolumuz oldular. İşte biz bu gücün farkındayız" dedi.

baskan-hancerli-muhtarlari-ofislerinde-ziyaret-etti-(7).jpg

Karatay'a yapılan yatırımlarda muhtarların büyük payı olduğunu vurgulayan Başkan Hançerli 82 Mahalle Muhtarına özverilerinden dolayı teşekkür ederek; "Çok büyük işler yaptık, çok yol kat ettik. Bundan sonra da el ele, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

baskan-hancerli-muhtarlari-ofislerinde-ziyaret-etti-(1).jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA