• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Hançerli büyüklerin hayır duasını aldı
18 Ocak 2018 Perşembe 15:48

Başkan Hançerli büyüklerin hayır duasını aldı

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli emekli konaklarını ziyaret ederek; emeklilerle hasbihal etti. Belediye çalışmaları ile ilgili emeklilerle sohbet eden Başkan Hançerli onların dilek ve temennilerini dinledi

Başkan Mehmet Hançerli belediye hizmetlerinin hayatın her alanında yer aldığını söyleyerek; "Konaklarımızda emeklilerimiz sosyalleşme imkanı bularak yeni dostluklar oluşturuyorlar. Düzenlediğimiz şehir içi ve şehir dışı gezilerimizle emeklilerimiz görmediği yerleri görme imkanı buldukları gibi; yıllar önce gittikleri yerleri tekrar görerek hatıralarını yad edebiliyorlar. Yaşadıkça insanın bilgisi, hayata ve olaylara bakışı değişiyor. Biz de emeklilerimizle bir araya gelerek onların hayat tecrübelerinden faydalanma imkanı buluyoruz. Onlara ettiğimiz hizmet bize dua olarak dönüyor. Emekli büyüklerimizin duasını yanımızda hissetmek bizim için çok değerli. "dedi.

Emeklilerimiz tecrübeleriyle geleceğe ışık oluyor

'Emekliler sosyal yaşamın omurgasıdır' diyen Başkan Mehmet Hançerli; "Türkiye'nin yarınlarına imza atan emekli vatandaşlarımız emeklerinin karşılığını alabilsin diye hükümetimiz var gücüyle çalışıyor. Biz yerel yöneticiler de dününü yarınlarına adayarak çalışan vatandaşlarımız için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda ilçemize 20 tane Emekli Konağı kazandırdık.  Karatay'a kazandırılan Emekli Konaklarımız emekliler için hem hoşça vakit geçirdikleri; hem de sağlık kontrollerinin düzenli olarak yapıldığı tesisler olarak hizmet veriyor. Bilgi ve tecrübeleriyle önümüzü açan emeklilerimizin manevi desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Hiç şüphesiz ki toplumumuzun temel yapı taşı olan emeklilerimiz bizlerin baş tacı olarak her zaman hak ettikleri saygı ve değeri göreceklerdir" ifadelerine yer verdi.

Karatay Belediyesi Emekli Konaklarında gün içinde yapılan ücretsiz çay servisleri, emekliler arasında gerçekleşen sohbetleri koyulaştırırken, yapılan geziler, piknikler emeklilerin hayatlarına neşe katıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA