• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Hançerli AK Parti Karatay Gençliğiyle bir araya geldi
08 Ekim 2015 Perşembe 15:01

Başkan Hançerli AK Parti Karatay Gençliğiyle bir araya geldi

AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanlığına yeni görevlendirilen Muhammet Zeren ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Karatay Gençliği'nin haftalık yönetim toplantısında Söz alan Başkan Mehmet Hançerli, yaklaşan 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için öneminin büyük olduğunu belirten Hançerli, AK kadrolar olarak durmaksızın çalışmak gerektiğini vurguladı. Gençlik teşkilatlarına seçimlerde önemli rol düştüğünün altını çizen Hançerli, geleceğin teminatı gençlerimizin  bu ülkenin gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli bir faktör olduğunu söyledi. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Konyalı olması nedeniyle Konya'nın ağır bir yük altında olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, Karatay ilçe teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirilmesi noktasında özellikle gençlerin sahada daha fazla bir efor sarf etmesi gerektiğini kaydetti.

AK Parti Karatay İlçe Gençlik toplantısında "Bu ülke için derdiniz olsun" diyen Başkan Mehmet Hançerli, "Ülkeye hizmet için AK kadrolardasınız. Bulunduğunuz makamları atlama tahtası olarak kullanırsanız yerinizde sayarsınız. Ama Allah'ın rızasını kazanmak için bu memlekete ve insanımıza hizmet olarak kullanırsanız belli yerlere gelirsiniz" diyerek gençlere nasihatlerde bulundu. Ekip çalışmasının önemine de değinen Hançerli, herkese kucak açarak uyumlu bir şekilde çalışılırsa başarıya ulaşılacağını vurguladı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'nin konuşmasının ardından gençlik yönetim toplantısı, soru cevap şeklinde devam etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA