• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Hançerli 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi
02 Kasım 2015 Pazartesi 15:21

Başkan Hançerli 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi

Haftasonu gerçekleştirilen seçimlerin ardından tek başına büyük bir farkla iktidara gelen Ak Parti’nin başarısı için 1 Kasım gecesi meydanlar sevinç gösterileriyle vatandaşlarla doldu taştı.

1 Kasım seçimleri ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli “1 Kasım’da Türkiye önemli bir seçimi atlatmış oldu. 7 Haziran’da Ak Parti’ye verilen destek Türkiye çapında arttı ve Ak Parti yeniden tek başına iktidar oldu. Bir taraftan yerelde Karatay Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyeler, bir taraftan genelde hükümetimizin yatırımları devam edecek. Hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimlerine göre %8’lik bir artışla 1 Kasım’da Karatay’ımız %86’lık oy oranı ile destek vermiş oldu. Bütün beldelerimize yeni bağlanan mahallelerimize Karatay’ımıza  teşekkür ediyorum. Daha yapılacak çok iş var. İnşallah bir taraftan merkezi hükümetin yatırımları metrosuyla şehir hastanesiyle devam edecek, bir taraftan da Karatay Belediyemizin yatırımları devam edecek. 1 Kasım 2015 seçimlerinin Karatay’ımıza Konya’mıza Türkiye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyor saygılar sunuyorum.” dedi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da ilk açıklamasını gerçekleştirdiği Karatay’da araç konvoyları, havai fişek gösterileri ve vatandaşların yoğun tezahüratları eşliğinde kutlamalar geç saatlere kadar devam etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA