• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Güne teşekkür ziyareti
06 Ocak 2016 Çarşamba 15:09

Başkan Gün'e teşekkür ziyareti

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Zengibar Anadolu Lisesi Müdürü Beytullah Dursun ve okul Öğrencileri, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’e, okul bahçe duvarlarının tamiratı, demir korkulukların yapılması, ve bankların yerleştirilmesinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hizmette yetişemediğimiz noktada Belediye Başkanlığımız devreye giriyor. İlçe genelinde Bozkır Belediyemizin yapmış olduğu birçok çalışma var. Her bir çalışma için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Okul Müdürü Beytullah Dursun, yapılan hizmetlerin çok verimli olduğunu dile getirdi. Öğrencilerin daha iyi şartlarda yetişmesine katkıda bulunduğunu ifade ederek,  “Bozkır Belediye Başkanımız İbrahim Gün’e teşekkür ediyorum” dedi.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin daha iyi şartlarda yetişmesi herkesin en asli görevleri arasında olduğunu söyledi.  Başkan Gün konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “Bozkır’daki okullarımızın şartları ne derecede iyi olursa, geleceği oluşturacak nesillerimizin temellerinin sağlam olması aynı derecede önemlidir. Bu bağlamda yapılan hizmetler, kurum ve kuruluşlar tarafından değil aynı zamanda bireysel anlamda da hepimizin sorumluluğu altındadır. Bu ülkenin evlatları Çanakkale’de destan yazmış bir nesildir. Aynı duruşla geleceğe daha emin adımlarla ilerlemeliyiz.”dedi.

Başkan Gün, okul öğrencilerinin istekleri üzerine, Çanakkale gezisinde ve Münir Arıkan’ın konferansı için sponsor olacağının sözünü verdi. Başkan Gün konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu, “geçtiğimiz sene her okulumuzdan seçilen 5’er kişiyi destan yazdığımız Çanakkale’ye göndermiştik. Göndermiş olduğumuz öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamıştık. Bu sene de aynı şekilde öğrencilerimize Çanakkale gezisi imkanını sağlayacağız. Bunun yanında Münir Arıkan’ı Bozkır’a getirip konferans vermesi için de girişimleri başlatıyoruz. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Bizlere teşekkür ziyaretinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Koç’a, Zengibar Anadolu Lisesi Müdürümüz Beytullah Durgun’a ve okul öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA