• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Gün seçim sonuçlarını değerlendirdi
03 Kasım 2015 Salı 13:57

Başkan Gün seçim sonuçlarını değerlendirdi

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 1 Kasım genel seçimlerin sonuçlanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Mehmet Akif’in Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez sözleriyle, yüreklerin toplu vurmasıyla Ak Partinin %49.6’lık oy oranıyla kesin bir zafer kazandığını söyledi.

Başkan Gün, Bozkır’ın tarihinde ilk defa iktidar partisine %75’lik oy oranıyla desteklediğini, bu oy oranının Bozkır’ın birlikte olduğunun, beraber olduğunun, bir olduğunun, yüreklerin aynı çarptığının göstergesi olduğunu belirtti.

Tarihinde ilk defa %75 oy oranı.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır tarihinde ilk defa iktidar partisini bu kadar büyük bir oranda destekledi. 7 Haziran genel seçimlere baktığımızda %66 olan oy oranı, 1 Kasımda milletimizin iradesiyle %75 oldu. Aslında bu oran bizlere büyük bir sorumluluk yükledi ve biz bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz, daha hırslı, daha güçlü, daha verimli çalışacağız. Çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, biz millete sevdalıyız, hizmete sevdalıyız. Bizim derdimiz bu millete hizmet etmek ve biz görevimizi tamamladığımızda Bozkır’ın çehresini nasıl değiştirdiğimizi tüm hemşehrilerimiz görecek, takdir edecek”diye konuştu.

Çehreyi değiştireceğiz

 Başkan Gün sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Başbakanımızın destekleriyle, Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız’ın destekleriyle Bozkır’da birçok çalışma yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Alt yapı anlamında Bozkır’a 30 milyonluk yatırımla çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Alt yapı çalışmalarımız tamamlandıktan sonra üst yapı çalışmalarımıza daha dolu dizgin devam edeceğiz. Üst yapı çalışmalarında Prestij caddemiz tamamlanacak, şehir konağımızın ihalesine çıkıldı ve  hızla yükselerek bitirilecek, gençlik merkezimiz hizmete girmiş olacak, kapalı Pazar alanımız kasım 26’da ihaleye çıkıyor, anıt meydanımızın ihale çalışmaları devam ediyor, mezbahanemizin yenileme çalışmaları için çalışmalarımız devam ediyor, Bozkır’ın ilk bilgi evi tamamlanacak ve bunun için çalışmalarımız da son aşamaya geldi, Bozkır’ın en önemli projelerinden bir tanesi olan Çarşamba çayı rekreasyon projesi hayata geçmiş olacak, Otogar yapım çalışmalarına 2017 yılının başında başlamayı planlıyoruz”dedi.

“%49.6  ülkenin geleceğine verilen destektir”

Başkan Gün, “1 kasımda almış olduğumuz kesin zafer, istikrarın devamına, büyük ve güçlü Türkiye’ye, çocuklarımızın geleceğine, yerli ve milli üretimin daha da hız kazanmasına, ekonomik refahlığın devamına, çalışanlarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın daha rahat koşullarda hizmet almasına, gelişmiş demokrasiye, en önemlisi İslam dünyasının tek umudu haline gelen ülkemizin güçlenerek yoluna devam etmesine verilen destektir. Ülkemizi dış odaklar, küresel güçler, işbirlikçi vatan hainleri, ülkemiz üzerinde planları olanlar her zaman ülkemizi diz çöktürmek, büyümesini engellemek, sınırlarını kısıtlamak için içeriden ve dışarıdan bir çok saldırılarda bulundular. Milletimiz bunların farkında ve 1 Kasımda desteklerini gösterdiler. Desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Şimdi hizmet zamanı, şimdi kalkınma zamanı, şimdi istikrar zamanı”diye konuştu. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA