• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altaydan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
06 Haziran 2022 Pazartesi 11:44

Başkan Altay'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni hasat dönemi için açıklanan buğday-arpa alım fiyatları ve teşvik rakamları dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, fiyatla

Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni hasat dönemi için açıklanan buğday-arpa alım fiyatları ve teşvik rakamları dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, fiyatların tüm çiftçiler için hayırlı olmasını diledi.

Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çiftçiye ve üreticiye verilen desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Binlerce yıllık geçmişiyle tarihin her döneminde üreten bir şehir olan Konya'nın günümüzde de bu vasfını devam ettirdiğine dikkat çeken Başkan Altay, verilen tarım destekleriyle çiftçilerin yüzünün güldüğünü söyledi. Başkan Altay, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni hasat dönemi için açıkladığı sert ekmeklik buğday alım fiyatı ton başına bin TL prim desteği ile birlikte 7 bin 50 TL olurken; arpa alım fiyatı da ton başına 500 TL prim desteği ile 6 bin TL olmuştur. Her zaman üreticimizin ve çiftçimizin yanında olan Cumhurbaşkanımıza tüm çiftçilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Çiftçilerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA