• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altay, ziyaretlerini sürdürüyor
27 Şubat 2014 Perşembe 15:38

Başkan Altay, ziyaretlerini sürdürüyor

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gerçekleştirdiği ziyaretlerle meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl ve İlçe Yöneticileriyle birlikte, Jeoloji Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri, Eczacılar ve Ziraat Odası’nı ve Nüve İş Merkezi’ndeki esnafları ziyaret etti. Meslek odalarından, esnaf ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri de dinleyen Başkan Altay, 5 yılda Selçuklu’ya kazandırılan hizmetleri anlattı. Başkan Altay, “Görev süremiz boyunca gerek sivil toplum kuruluşları, gerekse esnaf ve vatandaşlarımızla farklı platformlarda bir araya gelip karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ortak aklı esas alan, memnuniyet odaklı hizmet anlayışı ile yeni dönemde de kazanan Selçuklu olacak” dedi.
Selçuklu’nun her alanda marka bir ilçe olması için 5 yıl boyunca özveriyle gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Altay, “İlçemize kazandırdığımız sıra dışı parklar, temizlikte gerçekleştirdiğimiz modern ve ekonomik çözümler, altyapı ve asfaltta hedeflenen değerlerin aşılması ve mahallerimize yapılan hanım lokalleri, emekli konakları, spor salonları ve aile sağlığı merkezleri Selçuklu’ya değer kattık. Yeni dönemde de hemşehrilerimizden aldığımız destek ile Selçuklu için hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Ziyaretlerin ardından Nüve İş Merkezi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Hayata geçirilen birçok proje ile Selçuklu’yu yaşam kalitesi yüksek bir şehir haline getirdiklerini söyleyen Başkan Altay, “Biz mutlu ve gülümseyen bir Selçuklu için hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA