• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altay, sporcularla bir araya geldi
08 Kasım 2012 Perşembe 14:47

Başkan Altay, sporcularla bir araya geldi

Konyanın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulübü yönetimi ve antrenör kadrosu ile bir araya geldi.
Sille Kültürevi’nde yapılan toplantıda konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Selçuklu Belediyespor Kulübü tesis, sporcu ve branş sayısı olarak Konya'da sporu sırtlıyor. Spora bu kadar yatırıma gerek var mıydı, niye bu kadar yatırım yapıldı sorularına karşılık bu çalışmalarla en iyi şekilde cevap verildiğini düşünüyor ve mutluluk duyuyorum. Çünkü şu anda herhangi bir branşta maç için veya etkinlik yapmak için salon bulmakta zorluk yaşanıyor. Bir diğer önemli kısmı da diğer belediyelerimizin de bu işe verdiği önemin artıyor olması. Şu an biz belediye olarak 6 salon daha yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi 10 salon, aynı şekilde diğer belediyelerimiz de 5'er salon yapıyor. Bu salonlar bittiğinde Türkiye’de örnek gösterilen bir şehir olacağız ve Selçuklu bu konuda hep bir adım önde olacak. Yaptığımız tüm bu yatırımlar ve sizin çalışmalarınızla spor yapanların sayısını artıyoruz. Ancak yaşadığımız şehrin nüfusunu düşününce sayının kat kat artması gerektiğine inanıyorum ve bizim hedefimiz de bu olacak. Sporcu sayılarımız binlerle değil on binlerle ifade edilmeli, zira biz bu hizmeti verecek kapasitede olmaya çalışıyoruz. Sayıların artması önemli ama bu çalışmaların sürdürülebilir olması daha da önemli. Bu konuda belediye olarak biz elimizden geleni yapıyoruz. Siz spor kulübü mensuplarımızın da gerekli olan gayreti göstereceğinize inanıyorum. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum" dedi.
Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy da konuşmasında; "Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a kulübümüze sağladığı katkı nedeniyle teşekkür ediyorum. Selçuklu Belediyespor Kulübü her geçen gün büyüyen bir aile. Birlikte çok güzel işler yaparak önemli başarılar sağladık. Kulübümüzü kurumsal bir yapıya kavuşturmak için büyük gayret gösteriyoruz. Şuan görevde biz varız ama yarın olmayacağız. Yapılan bu yatırımların en iyi şekilde fayda sağlayabilmesi ve yarınlar için çalışıyoruz. Siz değerli antrenörlerimizin de ileriyi düşünerek çalışma yapmasını ve daha başarılı sporcular yetiştirmesini umuyorum” şeklinde konuştu.
Toplantı sonunda antrenörler adına Hentbol Antrenörü Hasan Bakar, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerine kendilerine ve sporculara bu imkanları sağladığı için ayrı ayrı teşekkür etti. Bakar, antrenör ve sporcuların bu desteğe alacakları başarılı sonuçlarla teşekkür edeceğini belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA