• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altay, personelle iftarda buluştu
15 Temmuz 2014 Salı 13:51

Başkan Altay, personelle iftarda buluştu

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye personeliyle iftar programına bir araya geldi.
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye personeliyle iftar programına bir araya geldi. 
Selçuklu Belediyesi çalışanları, geleneksel iftar organizasyonunda bir araya geldi. Selçuklu Belediye Stadyumu’nda gerçekleşen iftara; Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları, Hizmet -İş Konya Şube Başkanı Vacit Sır, Bem-Bir Sen Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, Selçuklu Belediye personeli ve aileleri katıldı.
 
“SELÇUKLU TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ BELEDİYELERİNDEN BİRİSİ”
İftar programlarının gün geçtikçe güzelleştiğini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bizler Selçuklu Belediyesi adına hizmet üretirken bu süreçte ailelerimiz çok ciddi fedakarlıkta bulunuyor. Onun için tüm çalışanlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Selçuklu Belediyesi bugün gelinen noktada herkesin gıpta ile baktığı hizmetler üreten, kurumsal yapısını oturtmuş, Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden birisi haline geldi. Burada tüm çalışanlarımızın emeği çok yüksek. Bütün çalışanlarımız yaptıkları işlerle belediyemize ciddi katkıda bulunuyorlar. Bu birlikteliğimiz hizmetlerimizin kalitesine ve Selçuklu halkına ulaştırdığımız hizmetlerin standardında önemli bir katkı sağlıyor. İnşallah bu birlikteliğimiz ahengimiz ve uyumumuz artarak devam eder. Bundan sonra aynı uyum ve birliktelikle Selçuklu’ya 5 yıl daha hizmet edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.
“Bir kurumda birlik, beraberlik olduğu zaman bu üretilen hizmetlere yansıyor” diyen AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak ise, “Konya’da Selçuklu Belediyesi’nin iyi bir şekilde anılmasının altında yatan temel neden, personel arasındaki uyum ve sonucunda beraber ürettiğiniz hizmetler. Yapılan bu güzel hizmetler için Selçuklu Belediyesi personeline teşekkür ediyorum. Burada oluşan atmosferin Ramazan sonrasında da devam etmesini diliyor, bu birlik, beraberlik ve sükunetin tüm İslam coğrafyasında yaşanmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Ak, “Türkiye’de gelişim mimarı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığına aday. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yapılacak son miting de 9 Ağustos Cumartesi günü Konya’da yapılacak. Hepinizi miting alanına davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 
“SELÇUKLU BELEDİYESİ BAŞARILI HİZMETLERE İMZA ATIYOR”
Rahmet, bereket ve mağfiret ayında güzel bir atmosferde iftarda bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Bem-Bir Sen Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, “Konya yürütülen
belediyecilik hizmetleri açısından yıllardır önde olan şehirler arasında yer alıyor. Bunun içinde Selçuklu son yıllarda yaptığı yatırımlarla, teknik, fiziki ve sosyal belediyecilik anlamında birçok hizmetlere imza attı. Bu hizmetlerin devamını ve başarısını temenni ediyorum. Bizler huzur içinde iftarlarımızı yapıyoruz, ama bugün İslam dünyasında bu birliktelik içinde iftar yapamayan ülkeler var. Kan ve gözyaşının olduğu ülkeler bizlerin de içini acıtıyor ve üzüyor. Ama Müslümanlar bir arada oldukça bu zulümler de ortadan kalkacak. Dualarımızda orada ki kardeşlerimizi de unutmayalım.Yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Personel ve aileleri için düzenlenen iftar organizasyonundan dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eden Hizmet -İş Konya Şube Başkanı Vacit Sır ise, “Belediyelerimiz gerçekleştirdikleri etkinliklerle sosyal belediyecilik anlayışının altına imza atıyorlar. Bugün de onun güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. Daha nice iftarlarda birlikte olmak dileğiyle hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA