• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altay öğrencilerle buluştu
15 Nisan 2013 Pazartesi 15:42

Başkan Altay öğrencilerle buluştu

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, İsmail Hakkı Tonguç Ortaokulu öğrencileriyle Okuma Şenliğinde bir araya geldi.
 
 
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ile birlikte İsmail Hakkı Tonguç Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi tarafından okula kazandırılan kütüphaneyi inceledi ve burada gerçekleşen “Okuma Şenliği” etkinliğine katıldı. Böyle bir etkinlikte sizleri görmek ve aranızda bulunmak büyük bir mutluluk diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile okulunuzu ziyaret ediyoruz. Sizler bu yaşta kitabın önemini anlamış ve onu dost edinmiş çocuklarsınız Sayılarınızın artmasını diliyorum. Biz de Selçuklu Belediyesi olarak bu projeye destek veriyoruz. Sizlerin kitabı daha rahat okuyabilmeniz için okulunuza bir kütüphane açtık. Şunu açık olarak ifade etmeliyim ki, destek verdiğimiz en güzel işlerden birisi de bu. Onu ne kadar çok kullanırsanız bizler de o kadar çok memnun olacağız. Okulunuz Milli Eğitim, akademik ve sosyal başarılarıyla örnek bir okul. Sizlerin sayesinde bu başarılar artmaya devam edecek. Böyle bir proje başlattıkları için müdürümüzün şahsında tüm öğretmenlerimizi kutluyorum. Başarılarınız artarak devam etmesini diliyor, bundan sonraki eğitim hayatınızda da başarılar diliyorum” dedi. 
 
 
 
Böyle güzel ve anlamlı bir etkinlik düzenlediğiniz için siz öğrencilerimizi, öğretmen ve idarecilerimiz ile okul aile birliğini kutluyorum diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca; “Aile birliği, öğretmenler ve idare, birlikte planlayıp bir çalışma başlatıyor ve velilerde bu işe destek oluyorlarsa orda başarının önüne geçilemez. Son dönemde hem eğitim, hem sosyal ve kültürel başarılarda İsmail Hakkı Tonguç Okulumuzun adını sık sık duyar olduk. Çok cazip, çok istenilen ve ben de bu okulda okusam denilen bir okul oldu. Sizleri bu okulda olmanızdan dolayı tebrik ediyor, gelecekte iyi yerlere gelmenizi diliyorum” dedi.     
 

Örnek Proje “Kitap Dostları Topluluğu”na En Büyük Destek Selçuklu Belediyesi’nin
 
Okula Kazandırdığı Kütüphane
 
İsmail Hakkı Tonguç Ortaokulu öğrencileri kurdukları kitap dostları topluluğu ile haftanın belirli günlerde bir araya geliyorlar Bu projeye Selçuklu Belediyesi de okula kazandırdığı kütüphane ile destek veriyor. Kitap dostları topluluğunda 400 öğrenci yer alıyor. Öğrenciler okudukları kitapların özetini çıkartarak diğer öğrenci arkadaşlarına okuyorlar ve öğrendikleri bilgileri paylaşıyorlar. Okumaya teşvik ederek öğrencilerin daha donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayan bu sistemde öğrenciler okudukları kitap sayısı ve ders başarıları da göz önüne alınarak çeşitli dönemlerde sinema, gezi vb sosyal-kültürel etkinliklerle ödüllendiriliyorlar.

 
Hocacihan İHL, Şems-i Tebrizi İHL ve Dolapoğlu Anadolu Lisesine Ziyaret
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ziyaretlerinin ikinci kısmında Hocacihan İHL, Dolapoğlu Anadolu Lisesi ve Şems Tebrizi İmam Hatip Lisesi öğretmen, öğrenci ve idarecileriyle bir araya geldi. Sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Altay ve Koca, YGS sınavına hazırlanan son sınıf öğrencilerine de çalışmalarında başarılar dilediler. 
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA