• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altay, “Kütüphanelerimizden faydalanın”
26 Ekim 2016 Çarşamba 15:55

Başkan Altay, “Kütüphanelerimizden faydalanın”

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. 

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, halk günü kapsamında Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi tarafından okula kazandırılan kütüphanede incelemelerde bulundu. Başkan Altay’a Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da eşlik etti.
Öğrencileri selamlayan Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, “Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, sık sık okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geliyor. Bugünde Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu’da sizlerle sohbet etmek, hal hatır sormak için burada, kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum ama sizlerden beklentimiz sadece ders başarısı değil. Önemli olan vatanını, milletini, bayrağını seven iyi bir insan olabilmek. Bu konuda SEDEP ile ciddi bir çalışma yapıyoruz. Sizlerden de bu konuda destek istiyoruz. Biz ne kadar anlatırsak anlatalım sizler bu işin içinde yeterince olmazsanız faydalı olmuyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüz, öğretmenlerimizle birlikte iyi bir gelecek için büyük gayret gösteriyoruz, sizde bu etkinliklerde daha fazla yer alırsanız, ziyadesiyle memnun oluruz” diye konuştu.
Türkiye’nin birçok şehrinde, okullarda öğrencilerin hemen ulaşabileceği bir kütüphane bulunmadığını belirten Başkan Altay, “Kütüphane noktasında sizler şanslısınız. Belediyemiz tarafından okulunuza kazandırılan kütüphaneyi kullanın. Biz kitapları sürekli güncelliyoruz, okumak istediğiniz kitaplar kütüphanemizde bulunmuyorsa bize bildirin kısa sürede temin ederiz. Yeter ki siz okuma arzusunda olun” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA