• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altay, köy ziyaretlerini sürdürüyor
25 Şubat 2014 Salı 12:53

Başkan Altay, köy ziyaretlerini sürdürüyor

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, köy ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi.

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, köy ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi. 
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay köy ziyaretleri kapsamında, Yeni Büyükşehir Yasası ile Selçuklu’ya bağlanan Kızılcakuyu, Kervan, Eğribayat, Kaleköy, Karaömerler, Sarıcalar, Aşağı Pınarbaşı, Yukarı Pınarbaşı, Güvenç, Çaldere ve Tömek köylerini ziyaret etti. AK Parti il, ilçe ve gençlik kolları yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Başkan Altay, köylerde yaşayan vatandaşların istek ve önerilerini dinlerken, köylerin ihtiyaçlarını yerinde inceledi.
Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte tüm belde ve köylerin şehir merkezindeki mahallelerle aynı hizmeti alacağını söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “5 yıllık dönemde hep birlikte mahallerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit ettik ve bu tespitlere göre ekip ruhu ve azimle çalışarak önemli işler yaptık. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Selçuklu’ya bağlanan köy ve beldelerimiz de artık bu hizmetlerden yararlanacak. Bizde bu çerçevede köylerimizi gezip vatandaşlarımızı dinleyerek ihtiyaçları yerinde tespit ediyoruz” dedi.
6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasası ile köylerdeki bütün altyapı, inşaat, içme suyu gibi hizmetlerin belediyeler tarafından yapılacağını söyleyen Başkan Altay, “Köylerimize eskisinden çok daha fazla kaynak ve hizmet gelecek. Kanun’un ayrıntılarını inceleyen arkadaşlar bunu net bir şekilde görecektir. Çok kısa zamanda yapılacak olan yatırımlarla köylerimiz yeni çehreye kavuşacak. Bundan sonraki yatırımlar vatandaşlarımızın konforu ve rahatı düşünülerek yapılan yatırımlar olacak. Yatırımlar tek elden yapılacak ve bu sayede kaynak israfı da önlenmiş olacak. Sizlerin bize olan güven ve desteği, bizim de Selçuklu’ ya olan aşkımızla köy ve beldelerimize daha kaliteli hizmetler gelecek” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA