• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altay: İşi iyi yapmak vatan sevgimizdendir
14 Kasım 2017 Salı 12:50

Başkan Altay: "İşi iyi yapmak vatan sevgimizdendir"

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi birim yöneticileriyle yaptığı değerlendirme toplantısında sadece Konya'nın değil, Türkiye'nin izlediği bir belediye olduklarını ifade etti.

Selçuklu'nun yaşam kalitesini artırırken, kurumsal olarak da kendilerini geliştirdiklerini ve geliştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Selçuklu Belediyesi olarak yerel yönetimlerde çıtamızı yükselttik. Çalışanlarımız, mahalle muhtarlarımız, teşkilat mensuplarımız ve en önemlisi hemşehrilerimizle güzel bir sinerji yakaladık. Hemşehrilerimizin yönetime katılmaları ve fikirleriyle bize yol göstermelerini önemsedik. Farklı programlarla hemşehrilerimizin hep yanında ve içinde olduk, sağ olsunlar onlarda bizi kendilerinden gördüler. Başarımızın temelinde hemşehrilerimizle olan ikili iyi ilişkilerimiz var" dedi.

"İşimizi severek yapıyoruz"

Başkan Altay, "Selçuklu Belediyesi olarak iyi bir ekiple hizmet ediyoruz. Tüm çalışanlarımız hizmete odaklanmış durumda. Her yeni gün, daha neler yapabiliriz diye sorgulayan bir ekiple çalışıyoruz. En önemlisi tüm ekibimiz işini severek yapıyor. Hem iaşemizi karşılıyor hem de bu şehre ve şehrin insanına hizmet etmenin huzurunu yaşıyoruz. Şehirler yaşam devam ettiği sürece canlıdır. Şehirlerin eksiklikleri her geçen gün değişir. Önemli olan bu değişime ayak uydurabilmek ve değişime göre hizmet planlamasını geliştirebilmektir. Biz bu gelişimi takip ediyoruz ve ayak uyduruyoruz. Her mahalleye göre öncelikli ihtiyaç olan hizmeti tespit ediyoruz ve ona göre planlama yapıyoruz. Bir çocuğumuzu daha sporla tanıştırabilir miyiz? Bir hemşehrimizi daha sosyal tesislerimizden faydalandırabilir miyiz? Bir emeklimize daha ulaşabilir miyiz? bu soruları kendimize soruyoruz. Sadece spor okullarımıza 45 bin çocuğumuz gelmiş, bu büyük bir başarıdır. Bundan dolayı Allah'a şükrediyorum" diye konuştu.

"Yaşam kalitesini artıracak dokunuşlar yapıyoruz"

Başkan Altay konuşmasını şöyle sürdürdü: "Temel belediyecilik hizmetlerini yaparken, prestij yatırımlar, sosyal mekanlar ve halkın yaşam kalitesini artıracak dokunuşlar yapabilmek önemlidir. Bu gün geldiğimiz noktada Selçuklu Belediyemizin bu konuda da farkını ortaya koyduğunu görmekteyiz. İşimizi en iyi şekilde yapmalıyız, sadece şehrimiz için değil, ülkemiz için bunu yapmalıyız diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay "Ülke olarak yaşadığımız coğrafyada her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Ülkemize ve milletimize daha büyük görevler düşüyor. Bizler sadece kendi işimizi daha iyi yapmak için değil, ülkemiz için gayret göstermeliyiz. Güçlü Türkiye yolunda üzerimize düşeni yapmalıyız. Kaliteli hizmet üretmek, güçlü Türkiye'ye destek olmaktır. İşi iyi yapmak, vatanımıza olan sevgimizdendir."

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay daha sonra birim yöneticilerinin kendi alanlarında yaptıkları çalışmaları dinledi ve 2018 yılı planlaması üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA