• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altay: Gönül Belediyeciliği Yapıyoruz
14 Temmuz 2018 Cumartesi 15:07

Başkan Altay: Gönül Belediyeciliği Yapıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleriyle bir araya geldi.

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

KONYA BÜYÜKŞEHİRLER İÇİNDE YİNE BİRİNCİ OLDU BU BİR BAŞARIDIR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, toplantıda 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarında gayret gösteren belediye başkanları, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri ile teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Başkan Altay, “Çok önemli bir seçim atlattık. Ramazan ayıydı, zor ve sıcak bir süreçti ama hep birlikte gayret ettik. Önemli olan Sayın Cumhurbaşkanımızın birinci turda seçilmesiydi, bunu da başardık. Konya tabii ki her zaman takip ve merak edilen bir şehir. Konya, hem Cumhurbaşkanımıza ve hem de partimize büyükşehirler içerisinde yine en yüksek destek veren il oldu. Bu önemli bir başarıdır” ifadelerini kullandı.” ifadelerini kullandı.

2-176.jpg

GELECEK KONYA İÇİN BUGÜNDEN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Başkan Uğur İbrahim Altay, 24 Haziran Seçim çalışmaları vesilesiyle bütün ilçeleri ziyaret etme ve yapılan hizmetleri görme imkânı bulduklarını kaydeden Altay, “Bu süreçte Büyükşehir Belediyemizin ne kadar önemli hizmetler yaptığına şahitlik etmiş olduk. İnşallah bundan sonra yaptığımız toplantı ve bu tür istişareler, sahada aldığımız izlenimlerle daha büyük işler yapmak için gayret edeceğiz. İnşallah gelecek Konya için daha güzel olacak. Bundan en ufak bir şüpheniz olmasın” dedi.

GÖNÜLLERE GİRMEK ÇOK ÖNEMLİ

Belediyecilikte hizmetin çok önemli olduğunu, ancak gönüllere girmenin fiziki belediyecilik hizmeti kadar önemsenmesi gereken bir husus olduğunu vurgulayan Altay, “Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz günlerdeki konuşmasında bu konudaki mesajını verdi. Gönül belediyeciliği yapacağız ve herkesi ziyaret edeceğiz. Yeter ki birlikte olalım ve hep birlikte hareket etmeye devam edelim” diye konuştu.

24 HAZİRAN SONRASINDAKİ BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜMÜZ BAŞLADI

Toplantıya katılan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da 24 Haziran seçim çalışmaları boyunca büyük emek veren belediye başkanları, Meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Angı, “24 Haziran seçimleri sonrasındaki büyük yürüyüşümüz başladı. Konya olarak hem seçim sürecindeki görev değişimi ve öncesindeki teşkilat kongre sürecini yürütmüştük. Yani aslında Konya büyük yürüyüşe zaten erkenden başlamıştı. Önümüzdeki dönem hem şehrimiz, hem milletimiz hem de ülkemiz için hayırlar getirsin” ifadelerini kullandı.

3-161.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA