• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altay: “Bayramı buruk karşılıyoruz”
01 Temmuz 2016 Cuma 16:38

Başkan Altay: “Bayramı buruk karşılıyoruz”

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu’da sorunsuz bir bayram için tüm tedbirlerin alındığını ifade ederek, "Son dönemde yaşanan terör saldırıları nedeniyle bayramı buruk karşılıyoruz” dedi 

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Altay mesajında, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Huzurun ve hoşgörünün başkenti Konya’da Ramazan ayını kardeşlik ve beraberlik duyguları içerisinde geçirdik. Ramazan Ayı’nın hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi bağları daha güçlü duygularla yaşadık. Konya’da ki hemşehrilemizle bu güzel duyguları yaşarken, son dönemde ülkemizin farklı noktalarında birlik ve beraberliğimize yönelik gerçekleşen saldırılar ile derinden yaralandık ve gerçekleşen bu hain saldırılar millet olarak bayramı buruk karşılamamıza neden oldu. Sevgi, barış ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yaşanan terör saldırılarının biran önce son bulması, ülkemizde huzur ve kardeşlik ikliminin sürdürülmesi en büyük temennimizdir" dedi.
“Ramazan Bayramında uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret etmeli ve gönüllerini almak için bu günleri bir fırsat bilmeliyiz” diyen Başkan Altay, “Çevremizdekilerle hediyeleşerek kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmeliyiz. Ayrıca bu bayramı, dargınların barışmasına vesile kılmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik eder, bayramın şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.

SELÇUKLU’DA MESAİ BAYRAMDA DA SÜRECEK
Selçuklu halkının Ramazan ayını en iyi şekilde geçirmesi için tüm ekiplerin aralıksız çalıştıklarını ifade eden Başkan Altay, “Hemşehrilerimizin bayramı rahat geçirmeleri için belediye hizmetlerimiz 24 saat devam edecektir. Çevre Koruma ve Kontrol ekipleri günde üç vardiyada çalışmalarını sürdürecek, Fen İşleri Müdürlüğümüzce oluşturulan acil müdahale ekipleri de muhtemel gelişmelere karşı tedbirli olacaktır. Zabıta ekiplerimiz ise Ramazan ayı içinde olduğu gibi Bayram süresince denetim ve kontrollerine devam edecektir. Yine Tropikal Kelebek Bahçesi, Ramazan Bayramında şehir dışından gelecek misafirler düşünülerek Bayramın 2. ve 3. günü ziyarete açık olacak” şeklinde konuştu.
Bayram süresince, vatandaşların Selçuklu Belediyesine ait 444 99 19 numaralı telefona istek ve şikayetlerini görevlilere iletebilecekleri belirtildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA