• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Akyürekin Ramazan Bayramı mesajı
28 Ağustos 2011 Pazar 14:37

Başkan Akyürek'in Ramazan Bayramı mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak Konyanın, ülkemizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Ramazan Bayramı mesajı şöyle:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını Konyamızda, ülkemizde ve tüm İslam coğrafyasında hep birlikte yaşadık.

Paylaşma, merhamet, sabır ve rahmet ayında oruç tutarak, zekat vererek, teravih namazlarını hep birlikte büyük bir coşkuyla eda ederek Ramazan Bayramı’na ulaştık.

Bu yıl Ramazan Bayramı ile birlikte milletimizin şanlı tarihindeki eşsiz kahramanlık anıtlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kutluyoruz. Bu güzel buluşma ile milletimiz iki bayramı aynı anda yaşıyor.

Şehrimiz ve ülkemizde hem yoksulların, yetimlerin, kimsesizlerin gözetilmesi, hem de Somali’de açlık çeken kardeşlerimiz için yapılan yardımlarla tam bir hayır yarışına dönen Ramazan bütünleşmesi ile ne kadar övünsek azdır. Dünyanın bir ucunda açlık ve yokluk çeken kardeşlerimiz için herkes elinden gelen desteği verdi, bundan sonra da vermeye devam edecek.

Bildiğiniz gibi Konyamızda Ramazan ayı her zaman bir başka güzel yaşanır. Bu yıl da başta belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve hayırseverlerimizin yaptığı yardım çalışmaları olmaz üzere; mahallelerde düzenlediğimiz ve onbinlerce komşunun bir araya geldiği Mahalle İftarları, Kültürpark’ta düzenlediğimiz Rahmet Akşamları, fakir evlerini ziyaretlerimiz ile farklı bir ay yaşadık.

Şimdi gönül birliği içinde bayramı idrak ediyoruz. Bu güzel beraberlik ve kaynaşma günlerinde komşularımızı, yakınlarımızı, dostlarımızı ziyaret ederek sevindireceğiz.

Aynı bayram coşkusunun Somali’de açlıkla mücadele eden; Filistin’de, Afganistan’da, Suriye'de, Libya'da sıkıntı çeken kardeşlerimizi ve tüm dünyadaki mazlum halkları da sarması en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin, ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle de aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”
YORUMLAR
milletimizin başı sagolsun
TUNCAY DURSUN
ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE BAŞ SAGLIGI DİLİYORUM SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ PKK DENEN ZÜRRİYETİ BELİRSİZ ÖRGÜTÜ VE ONUN SİYASİ DESTEKÇİLERİNE KARŞI TAVIR ALMALARI BEKLİYORUZ. BÖLGE MİLLET VEKİLLERİMİZİ PKK NIN GERÇEK YÜZÜNÜ AVRUPA VE A.B.D ANLATMALARI KONUSUNDA ÇABA GÖSTERMELERİNİ BEKLİYORUZ.
88.252.229.13
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA