• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Akyürekin 19 Mayıs mesajı
18 Mayıs 2011 Çarşamba 14:54

Başkan Akyürek'in 19 Mayıs mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bir mesaj yayımlayarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı şöyle:

“19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı millet olarak büyük bir coşku ve sevinçle kutluyoruz.

Milletimizin özgürlük mücadelesinin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 tarihi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin başlangıcıdır.

Milletimizin esaret altında yaşamayacağının ve vatan topraklarının işgal edilemeyeceğinin tüm dünyaya haykırıldığı bu tarih, aynı zamanda Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği bir bayramdır. Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan bu bayramın anlamını unutmamak, o anlama göre geleceğe yön vermek gençlerimizin görevidir.

Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak gençlerimiz, Hazreti Mevlana’nın yüzyıllar önce ortaya koyduğu ve bugün her zamankinden fazla ihtiyaç duyulan sevgi, barış ve hoşgörü anlayışı içinde tüm sorunların üstesinden gelecek; birlik içinde hareket ederek geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi bugünden daha güçlü hale getireceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin bayramını tebrik ediyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm ecdadımızı rahmet ve saygıyla anıyorum.”

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA