• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Akyürek mahalle buluşmalarını sürdürüyor
01 Nisan 2012 Pazar 11:36

Başkan Akyürek mahalle buluşmalarını sürdürüyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mahalle buluşmaları kapsamında Dumlupınar, Sakarya ve Hüsamettin Çelebi mahallelerinin sakinleri ile buluştu. İmkanları en iyi şekilde değerlendirerek

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mahalle Meclisi programında Selçuklu İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Programa Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, mahalle muhtarları ile daire başkanları katıldı.

Vatandaşlarla sohbet eden ve talepleri dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, her hafta gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla birebir görüşmeye devam edeceklerini söyledi.

SAMİMİYETLE ÇALIŞIYORUZ

İmkanları en iyi şekilde değerlendirerek iyi niyetle ve samimiyetle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Akyürek, Selçuklu İlçesi’nde meslek edindirme kurslarından Hanımlar Lokallerine, Gençlik Merkezi’nden köprülü kavşaklara ve yeni caddelere kadar pek çok hizmet yaptıklarını ifade etti. Selçuklu’nun şehrin en çok değer kazanan ilçesi konumunda olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, aynı gelişim ve değer artışının devam edeceğini dile getirdi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

Belediyeler olarak ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Bizim için insanımıza yapılan doğrudan hizmet en önemli hizmettir. Büyükşehir ve İlçe belediyelerimizin bu konuda hizmetleri var. Sosyal Kartımız ile ihtiyaç sahipleri marketten alışverişini yapıyor, bakkaldan ekmeğini alıyor. Çevrenizde ihtiyaç sahibi insanlar varsa bu konunda belediyemize müracaat etmelerini sağlayın” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, düzenlenen program ve Selçuklu İlçesi’nde yapılan yatırımlar nedeniyle Başkan Akyürek’e teşekkür etti. Altay, programın gerçekleştirildiği bölgeye yapılan mahalle konağının tamamlandığını, aile sağlığı merkezinin yapımına yakında başlanacağını, ayrıca suni çim saha yapılacağını ifade etti.

Dumlupınar, Hüsamettin Çelebi ve Sakarya Mahallelerinin muhtarları da

programdan dolayı teşekkür ederek, mahallelerinin ihtiyaçları konusunda bilgi verdiler.

ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLDİ

Başkan Akyürek, program kapsamında vatandaşların taleplerini de birebir dinlerken, iletilen konularla ilgili daire başkanları notlar aldı. Çocuklara yakın ilgi gösteren ve onlara çeşitli sorular soran Başkan Akyürek, program sonunda çeşitli hediyeler ve kitaplar vererek çocukları sevindirdi.
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA