• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Akyürek: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun
23 Nisan 2018 Pazartesi 15:04

Başkan Akyürek: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımlayarak, tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımlayarak, tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Başkan Tahir Akyürek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında şunları kaydetti: "Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 98. yıldönümünü ve Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Milli iradenin temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması, Türkiye Cumhuriyetinin doğuşunun simgesidir. Kurtuluş Savaşını yürüten ve 23 Nisan 1920'de Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye Büyük Millet Meclisi, insanımızın onurlu ve bağımsız bir yaşam sürmesinde önemli rol üstlenmiştir. Uzun yıllar devam eden dünya savaşı ve bölgesel savaşlar sonrasında öksüz ve yetim kalan çocukların, bir bahar şenliği havasında sevindirilmesi amacını taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocukların saf ve temiz duyguları eşliğinde dünyaya barışın ve kardeşliğin hakim olabileceğinin bir göstergesidir. Elbette bizler tüm gayretlerimizi geleceğimizin sahipleri evlatlarımız için planlarken, savaşın mağdur ettiği Suriyeli, Iraklı, Filistinli, Mısırlı, Yemenli, Arakanlı ve tüm mazlum coğrafyalardaki çocukların da mutluluğu için çalışmayı bir ödev olarak kabul ediyoruz. Hepimiz inanıyoruz ki, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız köklü mirasımız, tarihi zenginliğimiz ile geleceğin lider ülkesi Türkiye'yi daha müreffeh yarınlara taşıyacak, tüm dünyada barışı egemen kılmak için çalışacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, daha yaşanılabilir bir dünya için Türk milletinin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."

İHA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA