• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Akkaya’dan şehit ailelerine ziyaret
20 Mart 2017 Pazartesi 10:32

Başkan Akkaya’dan şehit ailelerine ziyaret

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyarette bulundu.

İlk olarak Kuzey Irak'ta şehit düşen Piyade Onbaşı Şükrü Yıldız'ın ailesini ziyaret eden Başkan Akkaya, şehidin annesi Vesile Yıldız ve şehidin kardeşleri ile görüştü. Buradan Elazığ'da şehit düşen Jandarma Er Bekir Özer'in evine geçen Başkan Akkaya, şehidin babası Ali Özer ve ablası Fatime Özer'le görüştü. Başkan Akkaya son olarak Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Coşkun Karabulut'un evine geçerek şehidin annesi Döndü Karabulut ve babası Hüseyin Karabulut ile görüştü.

Ziyaret ettiği şehit ailelerinin evlerinde şehit yakınlarının dilek ve isteklerini dinleyen Başkan Akkaya, "Şehit ailelerimizi, Çanakkale Zaferimizin 102. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle ziyaret ettik. Bayramlarda, böyle özel günlerde ve sık aralıklarla şehit ailelerimizi ziyaret etmeye ve onları yalnız bırakmamaya özen gösteriyoruz. Evlatlarını, kardeşlerini bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı şehit ailelerimizi ziyaret ederek onların acılarını bir nebze unutturalım istedik. Bu aileler, yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak olan kahraman şehitlerimizin bizlere emanetleridir. Onların her zaman yanlarında olup, desteklerimizi sürdüreceğiz. Vatan toprağı ve büyük milletimizin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vererek şehit düşen kahramanlarımızı tekrar minnet ve şükranla yad ediyor, tüm şehitlerimize Cenab-ı Haktan bir kez daha rahmet dilerken, azmin ve iman gücünün teknolojiye galip geldiği dünya tarihinde eşine çok az rastlanan bir destan olan Çanakkale Zaferi'mizin de 102. Yıldönümünü kutluyorum" dedi.

Başkan Akkaya’dan şehit ailelerine ziyaret

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA