• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Akkaya’dan itfaiyecilere ziyaret
01 Ekim 2015 Perşembe 16:39

Başkan Akkaya’dan itfaiyecilere ziyaret

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, İtfaiyecilik Haftası münasebetiyle Akşehir İtfaiye Merkezi’ni ziyaret ederek, personelin haftasını kutladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Akşehir İtfaiye Merkezi, İtfaiyecilik Haftasını düzenledikleri bir dizi etkinlikle kutladı. Akşehir İtfaiye Merkezi personeli hafta kapsamında Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı da makamlarında ziyaret ederek çiçek verdi. Akşehir İtfaiye Merkezi personeli ayrıca bayraklarla donattıkları itfaiye araçları ile şehir turu yaptılar.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da hafta münasebetiyle Konya Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Akşehir İtfaiye Merkezi’ni ziyaret ederek burada görevli personelin itfaiye haftasını kutladı. Başkan Akkaya, itfaiyeciliğin zahmetli ama bir o kadar da önemli olduğuna dikkat çekerek, “İnsanların zor anlarında yetişerek onların canını ve malını kurtarmak için yaptığınız çalışmalar gerçekten çok önemli. Ben bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Yaptığınız hizmetlerden dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını dileyerek bir kez daha haftanızı kutluyorum” dedi.
Belediye Başkanı Salih Akkaya, daha sonra itfaiye personeli ile sohbet etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA