• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Akkaya davadan kazandığı parayla lokma dağıttırdı
02 Haziran 2016 Perşembe 23:48

Başkan Akkaya davadan kazandığı parayla lokma dağıttırdı

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, bazı basın yayın organları tarafından 2014 yılından bu zamana kadar kendi kişisel haklarına saldırı ve yıpratma maksadıyla yazılan yazılar neticesinde açtığı manevi tazminat davasından kazandığı parayla Akşehirli vatandaşlara lokma dağıttırdı. 

Akşehir Perşembe Pazarı’nda iki ayrı noktada yapılan lokma ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Lokma dağıtımına Akşehir Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Lokma dağıtımı esnasında vatandaşlara ve basına bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’nın Avukatı Özgür Kaçar, “Bilindiği üzere bazı basın yayın organları tarafından 2014 yılından bu zamana kadar Belediye Başkanımız Salih Akkaya’nın kişisel hakkına saldırmak ve başkanımızı yıpratmak maksadıyla bugüne kadar birçok yazı kaleme alınmıştır. Bu nedenle sembolik de olsa Belediye Başkanımız Salih Akkaya tarafından manevi tazminat davası açma zarureti hasıl olmuştur. Açmış olduğumuz bu dava neticesinde iki yazar bin 800 TL tazminat ödemeye mahkum edilmiştir. Belediye Başkanımız Salih Akkaya’nın almış olduğu bu tazminat yine başkanımızın talebiyle siz değerli hemşerilerimize lokma tatlısı ikram edilerek değerlendirilecektir" dedi.
6 bin kişilik olarak hazırlanan, pazara gelen vatandaşlarca ve pazar esnafınca ilgi gören lokma dağıtımı, vatandaşların yoğun ilgisiyle kısa sürede tükendi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA