• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Basın Müdürlüğü’ne Tekpınar atandı
28 Eylül 2010 Salı 11:16

Basın Müdürlüğü’ne Tekpınar atandı

Kamuda uzun yıllardan beri görev yapan Emin Tekpınar, Meram Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne atandı.
Kamuda uzun yıllardan beri görev yapan Emin Tekpınar, Meram Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne atandı.
 
Yaklaşık 5 yıldan beri Meram Belediyesi’nde çeşitli idari görevlerde bulunan ve son olarak Teftiş Kurulu Müdürlüğü görevini yürüten Tekpınar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne getirildi. 1961 Karaman Ermenek doğumlu olan Tekpınar, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu.  29 yıllık devlet memurluğu deneyimine sahip olan Emin Tekpınar, daha önce Karatay Belediyesi’nde Basın Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde danışmanlık ve Karaman Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Tekpınar, evli ve 2 çocuk babası.
           
 
Meram Belediyesi’nde yapılan diğer atamalarla, Destek Hizmetleri Müdürü olan Hüseyin Hakan Aracı Başkan Yardımcılığı’na, belediyede çeşitli idari görevlerde bulunan Ahmet Uçar da Teftiş Kurulu Müdürlüğü’ne getirildi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA