• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Basın desteği şart
21 Nisan 2009 Salı 15:24

''Basın desteği şart''

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selviyi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Yapılan hizmetlerin tanıtılmasında önemli bir kamu görevi üstlenen basına her zaman ihtiyaç olduğunu belirten Meclis Başkanı Ali Selvi, “İl Özel İdaresinin ve Meclisin çalışmalarının halka anlatıla bilmesi için sizlere her zaman ihtiyacımız var. Halkımız hala özel idareleri eski köy hizmetleri gibi yol, su ve karla mücadele eden bir birim olarak biliyor. Fakat 5302 sayılı yasa ile yetkileri artırılan ve yerelleşen hizmetler artık özel idare ve meclis çalışmalarıyla yapılıyor. Hizmetler yerelden ve daha etkili bir şekilde halkımıza en kısa zamanda ulaşıyor. Bizlerde bundan sonra verilen yetkiler çerçevesinde Konya ve ilçelerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti ve çalışması içinde olacağız. Bunu hep birlikte sizlerle başaracağız” dedi.

Yerelden ve yerinden yönetimin önemli olduğunu belirten Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise, “Yerel anlamda bizler kamu görevi yapan kurumlarız. Yerel olmamız hasebiyle ulusal bazda yayın yapan gazete ve televizyonlar gibi maddi anlamda gücümüz yok. İmkânlarımız belli. Bu manada yerel yöneticilerin bizlere destek olmaları gerekiyor. Sizlerin bu destekleri vereceğinden eminiz. Çünkü hepimizin amacı Konya’ya hizmet etmek olacak” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA