• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başbakanın yeni hedefi
16 Nisan 2012 Pazartesi 18:40

Başbakan'ın yeni hedefi

Başbakan Erdoğan, Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat'tan öyle bir şey istedi ki, yeni hedefleri olduğunu ortaya koydu.
Başbakan Erdoğan, Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat'tan öyle bir şey istedi ki, yeni hedefleri olduğunu ortaya koydu. Başbakan ünlü işadamı Mehmet Hattat'tan ne istedi? Hema Metal Döküm Fabrikası açılışına telefon bağlantısı ile katılan Başbakan, Mehmet Hattat'tan ne istedi?
 
Hema Metal Döküm Fabrikası açılışı dün Başbakan Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın canlı bağlantıyla katıldığı törenle gerçekleştirildi. Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat, "120 bin ton/yıl kapasiteli döküm fabrikasını hizmete sunmaktan gururluyuz" dedi.
 
HİNDİSTAN VE ÇİN’E DE İHRACAT YAPIYOR
 
Mamullerinin yüzde 70'i ihraç eden Hema Endüstri'nin Avrupa ve Amerika'nın haricinde Çin ve Hindistan pazarları ile rekabet edebilmek için gerek kalite gerekse böyle bir fabrikaya ihtiyacı bulunduğunu belirten Hattat "Hema Metal Döküm Fabrikası kurulduktan sonra ürettiği mamulleri Hindistan ve Çin'e satmaya başlanmıştır" dedi.
Hattat, milli tank projesi power pack sistemlerine talip olduğunu söylediği sırada Başbakan Erdoğan "Tank değil Sayın Hattat, uçak üretimi istiyorum" diye seslendi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA