• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başbakandan tek tip açıklaması
01 Ekim 2010 Cuma 23:36

Başbakan'dan 'tek tip' açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tek tip askerlikle ilgili bir açıklamada bulundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tek tip askerliğin askıya alınması ve rafa kaldırılmasının sözkonusu olmadığını kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığından, tek tip askerlik konusunda brifing alacağını belirterek, 'Askıya almak, rafa kaldırmak henüz sözkonusu değil' dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Erdoğan, Meclisin 23. Dönem 5. Yasama Yılı dolayısıyla TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in verdiği resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, 'tek tip askerlik' ile ilgili bir soru üzerine, Genelkurmay Başkanlığının tek tip askerlik ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

BİLMEDEN KARAR VERMEK YANLIŞ

Çalışmalarını tamamlamasının ardından, Genelkurmay Başkanlığından brifing alacağını ifade eden Erdoğan, 'Brifingden sonra konuyla ilgili kararımızı vereceğiz. Askıya almak, rafa kaldırmak... Böyle bir şey henüz sözkonusu değil. Daha konuyla ilgili çalışmaları bile görmüş değiliz, bilmiyoruz. Dolayısıyla herhangi bir şeyi bilmeden karar vermek yanlış olur' diye konuştu.

Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'ün Meclis'teki konuşmasının ardından yeniden gündeme gelen Ergenekon tutuklamalarıyla ilgili olarak da "Geciken adaleti savunanlardan değilim" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA