• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başbakandan ANSİFEDe ödül
05 Mayıs 2011 Perşembe 14:49

Başbakan'dan ANSİFED'e ödül

Konya merkezli Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu(ANSİFED)yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu(TUSKON) tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.

Konya merkezli Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu(ANSİFED)yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu(TUSKON) tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.

Önceki gün İstanbul WOW Hotel’deyapılan TUSKON Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına katılan ANSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yöndem, başarı ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. 

Ödülle ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Vedat Yöndem, son bir yılda  üye sayısını 1400’den  2900’ e çıkararak önemli bir başarı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Federasyona bağlı 14 dernek bulunduğunu anlatan Başkan Yöndem,  2011 yılında bağlı derneklerin üye çalışmasına daha fazla önem verdiklerini dile getirerek, “TUSKON öncülüğünde son yıllarda başlayan iç ve diş köprüleri sayesinde işadamlarımız önemli ticari bağlantılar gerçekleştirdiler. Buda derneklerimize karşı büyük bir teveccüh oluşmasına vesile oldu. Bizde oluşan bu yoğun ilgi karşısında üye çalışmalarımızı hızlandırdık.  Bu bakımdan Federasyonumuza üye yedi il ve yedi ilçede bulunan dernek yönetimlerine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Federasyonumuza verdiği bu ödülden ve yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı TUSKON’a da teşekkür ediyoruz.  Bu vesileyle, işadamlarımızın artan küresel ticaret karşısında güvenli bir ticaret yapabilmeleri için derneklerimize üye olmalarının önemli olduğunu tekrar hatırlatmakta fayda görüyoruz.” Şeklinde konuştu.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA