• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başbakana küfür eden pilot istifa etti
20 Haziran 2013 Perşembe 12:54

Başbakan'a küfür eden pilot istifa etti

Gezi Parkı olayları sonrası sosyal medyadaki tepkilerini küfür ve hakarete vardıranlara yönelik inceleme başlatılırken Facebook'ta Başbakan'a ağır küfürler yağdıran bir havayolu pilotu işinden oldu.

Gezi Parkı olayları sonrası sosyal medyadaki tepkilerini küfür ve hakarete vardıranlara yönelik inceleme başlatılırken Facebook'ta Başbakan'a ağır küfürler yağdıran bir havayolu pilotu gelen tepkiler üzerine istifa ettiğini açıkladı.

airporthaber.com sitesinde yer alan habere göre sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde küfürlü mesajlar paylaşan Borajet Havayolları pilotu U.A., işinden oldu.

Bir süredir kendisine ait Facebook sayfasından hükumete ve Başbakan'a yönelik ağır hakaret ve küfür içeren mesajlar paylaşan pilot, sosyal medyada büyük tepki çekti. Yazılara tepki gösteren vatandaşlar, pilotun gereken cezayı alması için Borajet Havayolları'nı telefon yağmuruna tuttu.

Gelen tepkiler üzerine Facebook adresini kapatan U.A, 'Hesabım başkası tarafından kullanıldı' dese de gelen baskılara daha fazla direnemedi. U.A'nın dün itibariyle çalıştığı havayolu şirketinden, 'Bu olaydan dolayı şirkete zarar gelmesini istemiyorum' diyerek istifa ettiği öğrenildi.

İşte tepkilere neden o tweetlerden biri:
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA