• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞBAKAN UMURUMDA OLMAZDI!
06 Temmuz 2014 Pazar 12:13

''BAŞBAKAN UMURUMDA OLMAZDI!''

İBB'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Sanatçı Uğur Işılak, Yenikapı Şehir Parkı'nda konser verdi. AK Parti'nin seçim kampanyasında kullandığı 'Dombra' şarkısını da seslendiren Işılak, seçim döneminde kendisine şarkıdan dolayı 'unvanı kirlendi' diyenlere, 'Asıl Taksim'de, Okmeydanı'nda polise taş atarsanız sanatçılık unvanını kirletirsiniz" dedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), 'İstanbul'da Ramazan' etkinlikleri kapsamında sürdürdüğü adreslerden biri olan Yenikapı Şehir Parkı, teravih namazı sonrası Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Işılak'ı ağırladı. Birçok stantların yer aldığı parkta Işılak'ın konser vereceğini duyan vatandaşlar alanı doldurmaya başladı. Büyük bir alkışla sahneye çıkan Uğur Işılak, konser sırasında hayranlarını coşturdu. Birçok şarkı seslendiren Işılak, AK Parti tarafından seçim müziği olarak kabul edilen 'Dombra'yı orijinal sözleriyle söyledi.

'BAŞBAKAN DAVA ADAMI OLMASAYDI UMURUMDA OLMAZDI'

Şarkı esnasında hayranlarından büyük alkış alan Işılak, 'Bu şarkı ile sanatçılık unvanımın kirlendiğin söylediler. Bende niye diye sorduğumda 'bir siyasetçiye eser yapmakla artık sanat hayatın bitti' dediler. Bende bir siyasi adamına, bir milletvekiline, bir parti genel başkanına hatta bir başbakana bile eser yapmadım. Ya ben bunu bir dava adamına yazdım hepsi bundan ibaret. Aynı zamanda o dava adamı olmasaydı istersen 10 kere seçilmiş başbakan olsun vallahi umurumda olmazdı' dedi.

Şarkıyla sanatçı unvanını kirlettin diyenlere seslenen Uğur Işılak, 'Sanatçının unvanı, bir dava adamına eser yapmakla unvan kirlenmez, temizlenir. Asıl Taksim'de, Okmeydanı'nda polise taş atarsanız sanatçılık unvanını kirletirsiniz. Taş atanlarla kol kola girerseniz sanatçılık unvanını kirletirsiniz. Esnafın camını indirilmesinde kol kola girerseniz sanatçılık unvanının kirletirsiniz. Hamdolsun bugüne kadar polise de askere de taş atmadım. Bırakın taş atmayı, hakkında kötü konuşmayı 25 yıllık sanat hayatımda askerler için, polisler için onlarca program yaptım' diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA