• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başbakan, şehitlik defterine ne yazdı?
21 Mart 2009 Cumartesi 14:55

Başbakan, şehitlik defterine ne yazdı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İstiklal Harbi Şehitliğini ziyaret etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İstiklal Harbi Şehitliği’ni ziyaret etti.

 
Konya’da katıldığı mitingin ardından İstiklal Harbi Şehitliği’ne geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan’a Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek bilgi verdi.
 
İstiklal Harbi esnasında Konya’daki sosyal hayatın anlatıldığı Şehitlik Müzesi’ni çok beğenen Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan, müzedeki maketlerle yakından ilgilendi.
 
Daha sonra Şehitlik Defteri’ni imzalayan Başbakan Erdoğan şunları yazdı: “İstiklal Harbi Şehitliği ve Kültür Merkezi’ni, duygularımın farklı bir zenginliğe kavuştuğu canlılık içinde dolaştım. Yüklenici firması, mimarından mühendisine, işçisine kadar emeği geçenleri tebrik ediyorum. Özellikle değerli Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Bey'i ve ekibini tebrik ediyorum. Başarılarınızın artarak devamı dileğiyle…”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA